The Witcher 3: Wild Hunt verscheen oorspronkelijk in 2015 en sleepte tig (lees: meer dan 250) Game Awards binnen, waaronder die van Game of the Year en Best Role Playing Game of the Year. Het hoge woord is er nu uit: dit absolute meesterwerk binnen de game-industrie verschijnt binnenkort op de Nintendo Switch.


Jij bent Geralt van Rivia, een huurling van een monsterdoder en je werkveld is een enorme open wereld met een duistere fantasy-setting waarin zich een diepgaand verhaal afspeelt. Tot je beschikking heb je vlijmscherpe zwaarden, dodelijke brouwsels, kruisbogen en krachtige magie. In het door oorlog verscheurde en monsters getergde land is het jouw missie om de Child of Prophecy te vinden; een levend wapen welke de wereld kan veranderen.

Bekijk de aankondigingstrailer voor de Nintendo Switch hier:

Bezoek het luxe, maar tegelijkertijd ook corrupte stadje Novigrad, trotseer de kille ijskoud van de Skellige Islands en ga de strijd aan met krachten in het verlaten en geteisterde No Man’s Land. Vaar over de open zeeën, duik naar oude artifacten of galoppeer op je paard door eindeloze uitgestrekte vlakten. Deze game schreeuwt om gespeeld te worden op je Nintendo Switch.

Natuurlijk is deze remake voor de Nintendo Switch er niet zomaar één, we hebben het hier namelijk wel over een The Witcher 3: Wild Hunt – Complete Edition. Oftewel: alle downloadbare content, inclusief de twee uitbreidingen Hearts of Stone en Blood and Wine. Ideaal voor die (weinige personen), incluis moi, die nog niet aan dit magische avontuur zijn begonnen of de personen die dit verhaal opnieuw willen beleven inclusief alle extra’s.

Een exacte release-datum is helaas nog niet bekend, maar de verwachting is dat we in 2019 nog aan de slag kunnen met The Witcher op de Nintendo Switch. Ideaal voor de koude wintermaanden natuurlijk, want met meer dan 150 uur aan gameplay – meer dan 100 uur aan core- en zij- quests en 50 uur aan toegevoegde content – is dit de ideale game om op je handheld onder een dekentje te spelen.

© CD PROJEKT RED

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.