Roekoe! Soms…. maar dan ook echt soms krijg je dingen onder ogen waar je toch wel even heel hard om moet grinniken. De trailer van Pigeon Simulator 2019 is de afgelopen als een lopend vuurtje langs allerlei game-sites gegaan en ook via Reddit werd deze duif flink verspreid.

Eerlijk gezegd heb ik het niet echt op duiven, ik probeer ze enorm te vermijden omdat ik het idee heb dat vooral de stompjes-versies – ofwel die met halve of helemaal geen pootjes meer – nare ziektes met zich meedragen en wellicht op je hoofd kakken.

Pigeon Simulator valt te scharen in de categorie “weirde” games waar ook Goat Simulator onder valt. Waande je je echter daar een geit en was het doel als geit alles kort en klein te slaan; nu ben je een duif en niet zomaar een duif, maar één die op zijn duifs alles onder kan kakken.

Nou dat kakken dat is een belangrijk onderdeel van Pigeon Simulator. Door middel van explosieve poep kun je de boel laten ontploffen. De duif is daarnaast dermate sterk dat hij / zij met zijn / haar snavel mensen en voorwerpen kan oppakken en weer loslaten. Verder gaat het er om dat je een beetje door de stad heen vliegt en tegen alles en iedereen aanvliegt, zoals dit een echte duif betaamt.

Ik vraag mij wel af of dat je een soort van dumb ways to die er bij hebt aangezien duiven niet als de allerslimste dieren te boek staan en of we er achter komen hoe zoveel duiven aan die stompjes komen.

De trailer is onderstaand te bekijken:

Een release-datum is helaas nog niet bekend. Wel zijn er al zoveel positieve reacties op deze simulator losgekomen dat we dadelijk allemaal als een duif rond aan het vliegen zijn.

Het kan natuurlijk ook een grote grap zijn, inmmers is er eerder al een mobile phone game genaamd City Bird Pigeon Simulator uitgebracht. Wie weet?…

Roekoe!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.