Pokémon is weer enorm populair en de aankondigingen vliegen je dan ook om de oren. The Pokémon Company heeft vlak voor de E3 ook weer een aantal interessante dingen aangekondigd tijdens een heuse persconferentie. Er is nieuws over Detective Pikachu, je kunt slapen met Pokémon en Pokémon wordt in 2020 gelanceerd. We vertellen je in dit artikel meer hierover.


Pokémon Home
Pokémon Home is een cloudservice welke werkbaar is op de Nintendo Swith en mobiele devices. Spelers kunnen met elkaar in contact komen en zo Pokémon uitwisselen tussen elkaar en diverse games, denk hierbij aan Pokémon Let’s Go Eevee, Pokémon Let’s Go Pikachu, Pokémon Go!, de Pokémon bank en de nieuw te verschijnen Pokémon Sword en Shield. Verwacht wordt dat de app begin 2020 beschikbaar is voor IOS en Android.

Announcement 2⃣Introducing Pokémon HOME, a cloud service that will work with Nintendo Switch, iOS and Android devices,…

Geplaatst door Pokémon op Woensdag 29 mei 2019


Detective Pikachu

Detective Pikachu was een grote hit op de Nintendo 3DS. Nadat de film in de bioscoop is verschenen kan the Pokémon Company hier natuurlijk mooi op inspelen. Dit kan natuurlijk het beste door Detective Pikachu naar de Nintendo Switch te halen. Het gaat hier om een geheel nieuw avontuur, dus verwacht geen kopie van de 3DS- versie. Een exacte release-datum is helaas nog niet bekend.

Pokémon Sleep
Dit is de ideale game voor mij. Pokémon Sleep speel je terwijl je slaapt. Huh? Ja, echt! Je hoeft niet eens te dromen over Pokémon. Tijdens het spelen van Pokémon Go! zorgde dit wel eens voor een gebrek aan nachtrust, daar gaat nu verandering in komen. Veel is er nog niet bekend, maar er wordt bijgehouden hoeveel je slaapt. Eindelijk een game die de nachtrust bevorderd en waarbij je beloont wordt om te slapen. Het schijnt wel dat je een extra accessoire nodig hebt in de vorm van een Pokémon Go Plus + die je hoeveelheden aan slaap registreert.

Announcement 3⃣We’re pleased to announce the development of Pokémon Sleep, a gameplay experience unlike any…

Geplaatst door Pokémon op Woensdag 29 mei 2019

Zodra er meer bekend is over de drie aankondigingen lees je dat ongetwijfeld op Female-gamers.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.