De wereld van Pokémon komt eindelijk tot leven! De live-action film Pokémon Detective Pikachu is nu te bewonderen in de bioscoop. Maak je klaar voor een flinke dosis Pokémon die tot leven zijn gewekt en in de straten van Ryme City wandelen. Hop, jas aan, schoenen aan en gaan!

Al meerdere malen heb ik artikelen over Pokémon Detective Pikachu geschreven; Pokémon met Detective Pikachu naar het witte doek, nieuwe trailer en poster Detective Pikachu en Pokémon spotten in Detective Pikachu trailer.

Recap: de film Pokémon Detective Pikachu is gebaseerd op het 3DS-spel Detective Pikachu welke  in 2018 is uitgebracht.
De eerste live action Pokémon film draait om Detective Pikachu (vertolkt door Ryan Reynolds) en toont vele geliefde Pokémon karakters. Top Privé detective Harry Goodman is op mysterieuze wijze verdwenen. Zijn 21-jarige zoon Tim (Justice Smith – Jurassic World: Fallen Kingdom) gaat met Detective Pikachu op zoek naar de reden waarom zijn vader is verdwenen. Ze komen er achter dat Tim en Pikachu het enige mens-Pokémon duo zijn dat elkaar kan verstaan en zo trekken ze door de straten van Ryme City waar Pokémon en mensen naast elkaar leven. Het duo komt tot de ontdekking dat er iets duisters aan de hand is wat voor onrust tussen mens en Pokémon zou kunnen zorgen. Hoe dat afloopt kun je vanaf nu dus in de bioscoop aanschouwen.

Warm nog even op met die heerlijke trailer:

Groot nieuws: bezoek je op de openingsdag (8 mei) Pokémon Detective Pikachu dan ontvang je – zolang de voorraad strekt – een limited edition Pikachu-kaart. Je krijgt een pakje met twee kaarten uit de nieuwste Pokémon TCG: Detective Pikachu-serie. Één willekeurige kaart (met gelijkenis uit de film) én dus de limited edition Detective Pikachu-kaart. Rennen!!

Pokémon Detective Pikachu is vanaf 8 mei te bewonderen in vele bioscoopzalen. Gáááaáán!

©2019 Warner Bros. Ent. All Rights Reserved.
Bron: Warner Bros Persbericht

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.