Ieder jaar vieren de Chinezen Lunar New Year ofwel bij ons in de volksmond Chinees Nieuwjaar genoemd. Vanaf dinsdag 5 februari 2019 vieren we het jaar van het varken / zwijn. Lunar gaat niet ongemerkt voorbij en ook zeker niet als het gaat om events in games. Blizzard doet graag mee met belangrijke mijlpalen die gedurende het jaar plaatsvinden. Heartstone doet dit jaar voor het eerst meer aan het vieren van Lunar door middel van bundels, quests en een kaart voor nop!


Haast je! Het evenement is al begonnen! Voor slechts €19,99 kun je nu van een mooie aanbieding gebruik maken; 30 pakjes met kaarten afkomstig uit The Witchwood-, The Boomsday Project- en Rastakhan’s Rumble- uitbreidingen. Van iedere uitbreiding kun je tien pakjes verwachten in deze superbundel. Vanaf nu tot en met 13 februari verkrijgbaar, dus je hebt nog even de tijd om na te denken over deze aankoop.

Maar er is meer vuurwerk, want wanneer je tussen 5 en 13 februari inlogt op je account krijg je een gouden versie van de Fireworks Tech-kaart.  Gedurende het evenement zullen alle personages speciale feestelijke emotes hebben gevuld met vuurwerk en zijn er speciale quest (die vaak extra leuk zijn) die gold en dust op zullen leveren wanneer je het evenement tot een goed einde brengt.  Dit alles is uiteraard helemaal gratis dus er is niets wat je tegen hoeft te houden.

FireworksTech_enUS_HS_Card_EK_250x356.gif
Zo ziet die toffe Fireworks Tech er dus uit!

Wanneer je Heartstone op een laag pitje hebt staan is het toch even zaak om tussen dinsdag 5 en woensdag 13 februari snel in te loggen op je account, want gratis kaarten wil je natuurlijk niet missen. Doen!

Nog steeds niet begonnen met Heartstone? Het kaartspel is geheel gratis en hier te downloaden.

Happy Lunar New Year!

© Blizzard
© Heartstone

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.