Komend weekend is het alweer zover, de Dutch Comic Con! In een vorig bericht over dit evenement kon je al kennis maken met diverse bekende sterren die langs zullen komen. Maar de lijst is nog niet compleet, dus bij deze vullen we hem graag even aan! Heb jij je tickets al?

Actrice Lana Parrilla die je onder andere van kent is de tv serie Once Upon a Time waarin ze de rol als Evil Queen, Regina Mills speelt. Ze zal op beide dagen aanwezig zijn. De kaarten van de Photobooth tickets zijn online al uitverkocht!
Photobooth ticket: € 60,-
Handtekening: € 50,-

De legendarische acteur Richard Dean Anderson zal op beide dagen aanwezig zijn. Richard hebben we allemaal leren kennen van de tv-serie MacGuyver. Hij zal tijdens de Dutch Comic Con deelnemen aan de Q & A-sessies en seciale Meet & Greet-sessies.
Photobooth ticket: € 50,-
Handtekening: € 40,-


Fans van Game of Thrones kennen ongetwijfeld de acteur Jerome Flynn waar hij de rol speelde van Bronn. Hij is op beide dagen aanwezig!
Photobooth ticket: € 35,-
Handtekening: € 30,-

Als laatste zal de stemacteur Charles Martinet tijdens het evenement aanwezig zijn. Charles is één van de meest iconische videogame personages stemacteur. Zo heb je hem in diverse Mario games al mogen horen. Niet alleen verzorgt Charles de stem van Mario, ook doet hij die van Luigi, Wario, Waluigi, Toad, Baby Mario, Baby Luigi en nog een aantal stemmen uit de series. Ook was hij in onder andere The Elder Scrolls V: Skyrim te horen als de draak Paarthyrmax.
Photobooth ticket: € 30,-
Handtekening: € 30,-

Tickets zijn nog te koop via Dutch Comic Con.

LadyPatries

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.