De jubileum editie van Heroes Dutch Comic Con komt steeds dichterbij en dat betekent dat er langzamerhand steeds meer nieuwe gasten worden aangekondigd. Spannend!

Naast Cobie Smulders en David Tennant, is nu ook Stanislav Yanevski bekendgemaakt. Hij is bekend van de Harry Potter films, waarin hij Viktor Krum speelt. Daarnaast herkennen horrorliefhebbers hem misschien wel uit Hostel: Part II. Stanislav Yanevski zal aanwezig zijn op zaterdag 22 en zondag 23 juni.

Eerder werden ook Misha Collins, James en Oliver Phelps en The Hillywood Show aangekondigd als speciale gasten voor het evenement in de Jaarbeurs in Utrecht. Op de vrijdagavond zal er een speciale Preview Night plaatsvinden, waarbij er toegang is voor een beperkt aantal bezoekers die een speciaal programma aangeboden krijgen. Zo mogen zij plaatsnemen bij bijzondere panels, deelnemen aan unieke masterclasses en als allereerste snuffelen bij leuke stands. En minder bezoekers betekent natuurlijk ook meer tijd en ruimte om rustig rond te kijken en te genieten van al het fijne wat HDCC te bieden heeft.

Natuurlijk zal er dit jaar ook weer een cosplaywedstrijd plaatsvinden en daar is een jury voor nodig. Tijdens deze editie zullen Vye Cos, Hotaru, BubblegumHD hun rol als Cosplay Judges vertolken. Deze ervaren cosplayers hebben een scherp oog voor detail en originaliteit, en ze staan te popelen om de fantastische creaties van dit jaar te bewonderen. De bekende cosplayers Sakuraflor en Desca zullen de wedstrijd hosten.

Binnenkort volgt er meer nieuws over gaming tijdens Heroes Dutch Comic Con, dus nog eventjes geduld. Wij hebben er in ieder geval al heel veel zin in. Zien we jullie daar?

About LisaCooper91

Gamer, horrorfanaat, filmliefhebber, muziekverzamelaar, boekenwurm, all-round nerd.

View all posts by LisaCooper91

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.