Er zijn zo gigantisch veel challenges om je Sims games leuker en uitdagender te maken! Zo heb ik nu ook weer een bijzondere gevonden, namelijk een TV Studio maken. Wat je er mee moet, geen idee. Maar als je dan een uitdaging zoekt dan zou het wel iets zijn om een talkshow set te maken.
Je kan een huidig TV programma als Koffietijd als inspiratie nemen of wellicht meer een Oprah setting of The Ellen Show? Misschien ben je meer een late night show fan.. Mogelijkheden genoeg en maar een paar kleine regeltjes waar je rekening mee moet houden.

* Je maakt gebruik van een kavel van 30×30.
* Maak gebruik van hoge muren, de ‘kijker’ zal dit niet zien maar het is handig voor de verlichting.
* Goede verlichting op de presentatoren en het publiek in het donker.
* Genoeg wandelruimte, er moet goed rondgelopen kunnen worden en camera’s zijn natuurlijk fikse bakbeesten die er ook staan.
* Een gedeelte waar publiek kan zitten.
* Focus je op het interieur van de set, het exterieur heeft geen prioriteit.

Hoewel de focus ligt op de binnenkant van de studio kan je, bij gebruik van wat ramen, altijd de tuin leuk aankleden. Neem ons eigen programma van Koffietijd eens in gedachten, hier hebben ze zowel binnen als buiten activiteiten!

Deze challenge heb ik gevonden op de website van sims-online.com. Hier kan je nog wat extra informatie vinden, wel staat het in het Engels beschreven.

LadyPatries

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.