Sinterklaas ligt om de hoek, kerst is onderweg en hoewel er mensen zijn die het ene volksfeest overslaan pakken ze gigantisch uit met kerst. Ik heb onlangs aan de dames van de Game Mama’s groep op Facebook gevraagd wat zij nu graag zouden willen ontvangen tijdens de feestdagen. Wat willen ze in hun pumps of onder de boom tegenkomen?

Voor deze groep dames heb ik een poll gemaakt maar ze mochten ook zelf nog een tips toevoegen aan de lijst. Uit deze poll zijn de volgende tips gekomen, dus dames en heren doe er je voordeel mee!

1. Games
Aan het einde van het jaar komen er mooie games uit. Hartstikke handig om je wensenlijstje mee aan te vullen om toch die nieuwe game te krijgen of een nieuwe uitbreiding van je favoriete game te krijgen. Maar als je niet weet welke game je nu moet kiezen is een cadeaubon ook altijd welkom. Mag de ontvanger zelf de hersenen erover breken welke die nu echt wil hebben.

2. Elektronische snufjes
Deze categorie is in dit geval best breed, het kan gaan om een muis of headset maar ook om een nieuwe console. In dit geval kwam de Nintendo Switch toch regelmatig voorbij, niet perse in deze poll maar ook werd hij regelmatig genoemd in de groep zelf als december wens. Ook hier thuis staat hij op onze mijn wishlist.

Wendy: Ik wil heel graag de Logitech G933 headset vind het een geweldige headset. Maar wij doen niks met de kerst, maar ben er vlak voor jarig, dus hoop heel hard voor de headset.

3. Gametime voor je favoriete game
Naast een game-time tegoedkaart kan een tegoedkaart voor de PlayStation, Xbox of Nintendo ook erg fijn zijn om de kleinere titels of extraatjes aan te schaffen die je alleen online kan vinden.

4. Sieraad
Het gaat om een groep gamende moeders en er zijn moeders die graag een sieraad zouden willen hebben. Nu zijn er kettingen met het gezichtje van je kindje erop, of een armbandje met daarbij de eerste letter van hun naam. Maar er is ook genoeg aan sieraden van je favoriete games te vinden.

5. Weekendje weg
Hoewel een console ook best wat geld kan kosten, is een weekend weg met je gezin, familie en/of vrienden ook wel een heel leuk cadeau om te krijgen.

Marjolein: Als er gekozen mag worden, dan word het merchandise. Het liefst shirts of truien en soms een Funko.

6. Merchandise van je favoriete game (Funko, Poster, Pluche)
Naast de genoemde voorwerpen als Funko’s, Posters of Pluche zullen sommige echt wel warm worden van een leuk gameshirt! Hoewel zo’n foute kersttrui ook wel erg gaaf zou zijn.

7. Parfum
Ook al hebben wij vrouwen vaak veel wensen, toch zijn we ook al snel blij met ons favoriete geurtje. Hoewel de รฉรฉn het verschrikkelijk vindt om een badschuimpje te krijgen, zijn anderen er wel heel blij mee.

8. Lingerie
Een (spannend) lingerie setje is ook wel iets dat voor sommige dames onder de boom gelegd mag worden.

9. LEGO
Nog niet zo lang geleden werden er LEGO Overwatch sets aangekondigd. Maar ook voor Harry Potter zijn er diverse nieuwe sets om aan te schaffen. Daarnaast zijn er nog meer sets gelinkt aan games, maar daar hebben we het gauw over!

Onze eigen Alena: Game of Thrones blijft gaaf. Ben nu Percy Jackson weer eens aan het lezen en denk dat ik hierna wil beginnen aan Mortal Engines

10. Boeken
Zullen we comics ook onder de categorie boeken zetten? Er zijn diverse fantasy boeken en verhalen die graag gelezen worden. Boeken waar series of films uit voortvloeien, dus ook zeker iets dat bij de huidige geek en gamer past.

In mijn poll had ik ook nog de opties films of series op DVD gezet of Muziek op CD, maar deze zijn links neergelegd en niet meer naar omgekeken. Ook werd er nog genoemd; bordspellen, verzorgingsproducten en chocolade!

Met deze quote van Miranda sluit ik af, want chocolade.. Dat is altijd goed, toch?!

Miranda: Dingen die ik kan gebruiken. Of bonbons

LadyPatries

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.