Op Facebook kwam ik het bericht tegen dat het Bonami SpelComputer Museum tijdelijk gesloten is vanwege een verhuizing. Om je meteen weer op adem te laten komen, ze gaan in de week van 17 december 2018 open op een nieuwe locatie, wel gewoon weer in Zwolle.

Op de oude locatie, in Zwolle, is er zo’n 3.000 m2 expositieruimte gevuld maar is gewoon te klein geworden om alles te kunnen tentoonstellen. Op de nieuwe locatie zal maar liefst 4.500 m2 ruimte zijn om alles te kunnen tentoonstellen. Bonami maakt hier dan ook gebruik van om meer oude spelcomputers en toebehoren te showen!

Naast dat je veel kunt zien zal er ook meer te beleven zijn voor het publiek. Zo zal er meer van de collectie speelbaar zijn maar kan je je lol ook op in een nieuwe arcadehal met nog meer retro arcadekasten en flipperkasten!! Niet alleen zal de geschiedenis van de games te bewonderen zijn ze gaan zich ook meet richten op de nieuwe spelcomputers waarbij je ook kennis kunt maken met Virtual Reality (VR).

De nieuwe locatie van het Bonami SpelComputer Museum zal te bezoeken zijn op het terrein de-Vrolijkheid in Zwolle en zal in de week van 17 december weer opengesteld worden voor het publiek. Er is ook voldoende parkeerplek (gratis!) voor de deur en het nieuwe pand zal ook beter toegankelijk zijn voor minder valide.

Zeker de moeite waard om eens een bezoekje te gaan brengen! Ik ben er zelf nog nooit geweest maar het staat zeker op mijn lijstje om eens heen te gaan!

LadyPatries

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.