Hoewel we vaak niet weten wat we met ons gezinnetje gaan doen in het weekend is het zeer handig dat op onder andere Facebook tips voorbijkomen wat er in je omgeving te doen is. Op zondag 25 maart was het dan ook tijd voor een bezoekje aan de Bonami Retro SpelComputer Beurs.


Ondanks het uur tijdsverschil (zomertijd) was het toen wij aankwamen om half 11 al behoorlijk vol. Het was lastig om een parkeerplaatsje te vinden en zelfs bij de entree moesten we in de rij aansluiten. Daar waar je bijna altijd en overal kunt pinnen moesten we hier contant betalen! Dus werden tassen, jaszakken en portomonee’s geplunderd om de entree (€5,00) te kunnen betalen. Slechte voorbereiding van ons, hihi!


Het evenement vond plaats in een gymzaal in Apeldoorn en er waren diverse rijen met allemaal game-meuk. Vooral veel retro spullen (natuurlijk!), hebbedingetjes en grabbelbakken (erg druk!) waar je je ogen uit kon kijken. Complete Super Nintendo sets die te koop waren en heel veel games voor deze console.


Nu heb ik eigenlijk geen wensen op het gebied van Retro games en bij het zien van enkele games waarbij het beeld klein en zwart wit was liep ik snel door. Maar ik zag wel een hoop leuke gadgets waar ik interesse in had maar te duur vond, plus dat we al ons contante geld al hadden ingeleverd bij de kassa en er altijd iets te wensen over moet blijven, toch?


Wel was er een stand met diverse Tycoon spellen, waar ik wel dol op ben, toch hield ik mijn hand op de knip. Er waren bakken vol met diverse spullen die je voor een prikkie kon kopen maar ook een aantal producten waar je veel geld voor neer moest leggen. of wat te denken van echte Retro spullen als diskettes? Allemaal spellen op diskettes, boeken over hoe je moet programmeren enzovoorts.

Wat ik jammer vond is dat ik bij geen enkele stand een kaartje kon vinden over welke (online) shop ik achteraf nog zou kunnen bezoeken als ik weer thuis zou zijn. Of ik heb er heel erg overheen gekeken.In elk geval leuk om even te neuzen op de Bonami Retro SpelComputer Beurs, zeker als je op zoek bent naar iets speciaals! Ik ben in elk geval weg van het Wonder Woman tasje dat je hierboven op de foto kunt bewonderen, alleen vind ik hem nog wat te prijzig. Ik blijf erover dromen en wie weet… ooit…

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.