Ook wij dragen ons steentje bij om jullie eraan te herinneren dat het dit weekend (24-25 maart) tijd is voor de zomertijd! Het is nu VOORjaar, dus gaat de klok 1 uur VOORuit. Makkelijker kunnen we het niet maken.
Men, waaronder ik, zet de klok vaak in de avond/nacht van zaterdag de klok een uur vooruit zodat je bij het opstaan meteen volop kan genieten van de nieuwe tijd. Maar bij het verzetten van de klok in het voorjaar kan ik er helemaal niet van genieten, want we hebben zondag een heel uur minder om te besteden aan onze favoriete series, games en eventuele andere favoriete bezigheden. Één dag is nog wel te overzien.

Maar het voorjaar betekent voor mij wel, licht! Langer licht en warmer weer (dat moet gaan komen). Hoewel ik het reuze irritant vind om de klok dus te moeten verzetten, beetje achterhaald inmiddels naar mijn mening, geeft het wel aan dat de donkere periode voorbij is en het betere weer onderweg is.

Niet vergeten dus!

LadyPatries

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.