Een gewone dinsdagmiddag, de kinderen zitten op de tablet op de bank. Ik word geroepen. Mama kom eens kijken hoe vet stoer dit is! Ik kijk op en loop er heen.  En krijg een complete voorstelling van allerlei Fornite dansjes. Jeetje ik word een beetje antiek…  Ik ken er niets van.

Dansen

Zoals ik al zei krijg ik een complete voorstelling van onder andere de Hype, Floss, de Orange Justice, Best mates en Take The L. Eh ja, lang leve Google want ik ken er zelf geen een! Maar omdat mama toch wel lief kan zijn, aldus mijn dochters, laten ze me het beruchte filmpje zien. Ehhhh oké. Ik kom snel tot de conclusie dat degene die de dansjes verzonnen heeft mogelijk iets gebruikte waar dit uit voort kan komen. Net zoals bij Spongebob en de Teletubbies, of denk ik alleen dat de makers hiervan mogelijk iets gesnoven hebben?

Maar dan de dansjes, mama doe je mee? Ik bestuur de filmpjes en begin mee te dansen. Nu ben ik een enorm goede dansen weet je! Ik kan onwijs goed stijfplanken en het dansje don’t dance with your hips. Na de nodige hints dat ik er niets van bak geef ik het maar op.

Besef

Vroeger voorzag ik de lezers van Female-Gamers van de gaafste nieuwsitems, ik volgde de meest coole games. Maar sinds ik mama ben is het bijhouden minder geworden. Mijn lijstje bestaat uit nog een aantal games die ik regelmatig speel en een aantal games die ik leuk vind maar soms speel. Ik besef dat ik ouder word. Maar maakt het dat minder leuk om te gamen? Ik ben misschien niet meer zo bezig met lanpartys en online gaming. Maar een potje knallen in Overwatch vind ik wel leuk. Ondanks dat ik de gemiddelde leeftijd omhoog trek.

Enfin, ik voel me ten opzichte van mijn kids wat stoffig.  Hoewel ik mezelf toch best cool vind, en zo vinden ook een aantal andere redactie mama’s dat. Want ik game nog steeds. Dit jaar vier ik mijn 18-jarige jubileum. En als de kids dan slapen dan kan mama lekker op de bank of achter de laptop lekker een potje gamen!

Witchy

About Witchy

Getrouwd met Mike en mama van dochters Tessa en Ize. Werkzaam als doktersassistente en gamed al jaren. Favoriete console is de PlayStation 4 en Ninendo Switch. Het liefste speelt ze games op de laptop games zoals World of Warcraft, Two Point Hospital en de Sims 4 . Via de MMORPG WoW heeft ze haar man Mike ontmoet.

View all posts by Witchy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.