EA staat natuurlijk bekend om zijn vele sport games waaronder Madden NFL. Dit keer gaan we naar Madden NFL 19 en wat zal deze game ons brengen?


Van voetbal gaan we naar Football met de MADDEN 19 game. De game waar tackelen erbij hoort en je niet huilend op de grond gaat liggen als je aangeraakt wordt. In deze game gaat het om tactiek, rennen, gooien en flinke stoten uitdelen. Jij moet de sterkste en snelste zijn om ervoor te zorgen dat jouw team de match wint. Ben jij er klaar voor om jezelf door het veld heen te beuken? De game ziet er weer realistischer uit. Nog in de zomer kan jij genieten van deze game hij is vanaf 10 augustus verkrijgbaar.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.