Nexomania is in de Heroes of the Storm Nexus gearriveerd! Bereid je voor op epische gevechten voor de titel ‘Champion of the Nexus’! Een paar van onze favoriete Heroes hebben geweldige nieuwe skins gekregen in de Luchador stijl, hiermee kun jij in de ring laten zien wat je waard bent en hoe gevaarlijk je bent !

Dit evenement wil je absoluut niet missen, het zit vol kleurrijke verrassingen. Zo kun je vanaf vandaag bij het inloggen in de Nexus een ‘partij’ kiezen waar je je voor in gaat zetten, hier ga je dus ook de items voor ontgrendelen, nadat de questline voltooid is. Naast dat je door het doen van de questline items kunt ontgrendelen, kun je nu ook deze geweldige nieuwe items verkrijgen door middel van Nexomania loot chests.

Luchador betekend worstelaar, maar dit had je misschien al gedacht.. Zo weet je misschien ook dat er bij worstelen vaak kleurrijke pakjes, maskers en noem maar op gebruikt worden, dit kun je terug zien in dit Heroes of the Storm Nexomania evenement !

Wij hebben een mooi overzichtje gemaakt van alle nieuwe leuke dingen die je de komende periode gaat tegenkomen in de Nexus:

Naast deze geweldige nieuwe skins, mounts, sprays en emotes zijn er ook twee van onze favoriete Heroes geupdate, de krachtige hero Diablo heeft flinke veranderingen ondergaan in zowel zijn talents als zijn abilities, zo ontstaat er ook wat meer variatie in de opbouw van talents, omdat voorheen bijna alle spelers maar met één en dezelfde build speelden, zal daar met de update verandering in gaan komen, spannend! De wendbare hero Lunara heeft de controle over een zogenoemde ‘wisp’ dit zorgt voor meer vision op de map, voorheen was de wisp nogal, saai, nu met de update hebben ze dat even flink aangepast! Voor de rest is het beter om alle nieuwe dingen op je gemak te bekijken, dus hebben we de video’s voor je verzameld waarin je de reworks van deze twee heroes rustig kunt bekijken.

Allereerst Allmighty Diablo El Chamuco !

Last but not least, Lunara La Catrina !

Ik zou zeggen, trek je beste pakje aan, Good Luck, Have Fun, en we zien je in de Nexomania Nexus !

Lets get ready to RUMBLE !

Frambooz

About Frambooz

Schrijver, Game fanaat, Streamer, Grafisch vormgever

View all posts by Frambooz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.