Vans heeft in het verleden al hele gave sneakers en andere coole items uitgebracht met een nerdy tintje. Zo hadden we uiteraard de Nintendo sneakers waarvan geloof ik onze eigen Celine een exemplaar heeft gescoord. Dit keer gaat Vans samenwerken met Marvel!

Op de website van Vans is helaas nog geen datum bekend. Maar je kan je wel inschrijven om als één van de eerste een mailtje te krijgen en daarmee online te kunnen shoppen. De collectie zal niet alleen in de online shop verkrijgbaar zijn maar ook in verschillende winkels uitgebracht worden. Krijg je binnenkort wat belastingcentjes terug of vakantiegeld. Vergeet dan niet even een potje opzij te zetten om wat Marvel goodies van Vans te kunnen kopen. Gezien de vorige collecties gaan er hele toffe items tussen zitten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.