Een week geleden was het Moederdag en hadden we in de week voorafgaand dagelijks een interview met een gamende mama. Omdat er zoveel gamende mama’s zijn hebben we er hier weer eentje voor jullie, mama Amanda en haar kids Isabella en Fabian!

Wie ben je?
Amanda Peixoto-van Luit, 33 jaar Helmond.

Wat doe je?
Momenteel werk ik als klantcontact medewerker voor Miele ( net begonnen)

Wie zijn je kinderen?
2 kids: Isabella van 11 en Fabian van 5.

Voordat er een kleine kwam, in hoeverre speelde je toen games?
Voor mijn kids geboren waren was ik heel vaak aan het gamen, zo elke dag wel, had ook niet echt een baan dus dan zoek je een hobby en dat was voor mij het gamen.

Wat is je favoriete console van vroeger?
De playstation 2 is mijn oude favoriet. Dat kwam eigenlijk omdat ik het toen zo leuk vond om GTA San Andreas te spelen, heb er zelfs toen een boek voor gekocht die ik nog steeds heb.

Waar speel je nu het liefste op?
Tegenwoordig speel ik op de playstation 4 en dan met name Call of Duty en natuurlijk de laatste tijd Fortnite. Fortnite is zo frustrerend maar als je dan wint…..

Heb je nog tijd om te gamen nu er kindjes zijn?
Kinderen veranderen natuurlijk veel in je leven. Ik probeer vooral mij op hun te richten. Zo heb ik na de geboorte van ieder kind een pauze van een jaar ingelicht. Gewoon even niet. Nu ze groter zijn speel ik wanneer ze op bed liggen. Even een uurtje of 2 ontspannen voor mij.

Spelen ze nu al spelletjes? Welke zijn favoriet?
Wat betreft de kids, ja ze spelen, dit mag alleen als het erg regenachtig is en ze niet een mogelijkheid hebben om naar buiten te kunnen. Zo word de playstation amper aangeraakt. Vooral met Isabella vind ik het vooral belangerijk dat zij eerst haar school plichten zoals toetsen of huiswerk doet en als er dan tijd is dan mag ze nog wel eens spelen. Vind het wel leuk om te zien dat ze ook genieten als ze spelen. Ze spelen ook altijd op de playstation 4 verschillende spellen, little big planet, lego world, minecraft, en sims 4 is een favoriet. Ook hebben we een wii staan maar die gebruiken ze zo nu en dan met vooral Just Dance.

Zou je een game voor Moederdag willen krijgen? Zo ja welke?
Ik heb voor nu geen echte wens voor een spel maar er zijn wel spellen die weer zullen komen maar gelukkig hebben wij ook nog mijn verjaardag in augustus dus wat nog niet is kan nog komen.

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.