Wat is nou het ultieme excuus om te gamen? Gamen voor een goed doel! Dit jaar zetten gamers zich massaal in via Gamers4Life voor 3FM Serious Request gesteund door Game Mania.

Serious Request zet zich al jaren in tegen een stille ramp en mobiliseert elk jaar voor de kerst heel Nederland om te doen wat wij kunnen voor het goede doel. Dit jaar vindt Serious Request plaats van 18 tot en met 24 december in Apeldoorn. De stille ramp waar dit jaar geld voor opgehaald wordt is; Kinderen die hun familie zijn kwijtgeraakt door een conflict of ramp. De gaming wereld helpt al een aantal jaar mee, zo zijn er Serious Request LAN’s geweest en marathon streams op Twitch, maar dit jaar komt er een gestructureerde actie door het Gamers4Life online platform.

Wat houdt deze actie in? Er zal een game livestream zijn, een FiFa toernooi, een Mario kart Blind Cup en gaming 4 charity. De acties kunnen bekend gemaakt worden op het Gamers4Life platform waardoor je alles makkelijk terug kan vinden en zo makkelijk deel kunt nemen. Elk initiatief is welkom en de opbrengst gaat rechtstreeks en integraal naar het goede doel! Iedereen kan dus iets opzetten of zijn steentje bijdragen. Game Mania heeft een aantal prijzen ter beschikking gesteld en hebben haar eigen netwerk ter beschikking gesteld om de acties mee bekend te maken.

De acties sluiten op 22 december met een groot gaming event in de eSports Arena in Alphen aan de Rijn. Vanaf 20 uur begint een avond vol gaming, Chiptune DJ set, gaming café oftewel veel gezelligheid en ook deze opbrengst gaat totaal naar het goede doel! Meer informatie over het evenement? Check deze link.

About Amber

Historicus, lezer en fanatiek gamer!

View all posts by Amber

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.