Wat trek jij aan tijdens de feestdagen? De een gaat voor super chique terwijl de ander liever in een joggingpak rondwandelt. Een jeans met een Ugly Kersttrui is leuk, maar een beetje verouderd, zeker met deze supergave Kerstmispakken van OPPOSUITS. Met deze pakken voor hem, haar en de mini-you maak jij pas echt de blits tijdens de feestdagen.

Leuk is om te zien dat er niet alleen pakken zijn voor de mannen, maar ook voor de dames en als laatste ook voor de kinderen. Ik moet dus zo’n pak hebben voor mijn kleine mannetje! Maar misschien ook eentje voor mijn dochter die er zeer fashionable uit zal zien. Ach, het hele gezin kan ook leuk voor de kerstkaarten!

Wat ik zelf een belangrijk puntje vind om te melden is dat wanneer je jouw favoriete pak besteld voor 19:00 uur hij de volgende dag op de deurmat ligt. Dat gezegd te hebben, laten we een klein deel van de collectie bekijken. De collectie is zeer divers, pakken met verschillende prints erop maar ook met een vleugje geekyness met deze Star Wars collectie!

Stormtrooper – herenmaat 46 t/m 62 – @ OPPOSUITS

Strong Force – herenmaat 46 t/m 62 – @ OPPOSUITS

Darth Vader – herenmaat 46 t/m 62 – @ OPPOSUITS

Festive Force – herenmaat 46 t/m 62 – @ OPPOSUITS

R2-D2 – herenmaat 46 t/m 62 – @ OPPOSUITS

Starry Side – herenmaat 46 t/m 62 – @ OPPOSUITS

Naast de bovenstaande zijn er ook nog een aantal game-gerelateerde pakken te vinden, wat te denken van een Pac Man of Tetris exemplaar? Of ga je liever voor The Joker, Batman of een Superman outfit?

De pakken voor de dames zijn voorzien van een kokerrok in plaats van een pantalon. Deze kokerrok is voorzien van elastiek en past iedereen. De onderstaande outfits zijn voor haar maar ook voor hem!

Winter Woman – damesmaat 34 t/m 46 – @ OPPOSUITS voor hem: Winter Wonderland

Santababe – damesmaat 34 t/m 46 – @ OPPOSUITS voor hem: Santaboss

Miss Rudolph – damesmaat 34 t/m 46 – @ OPPOSUITS voor hem: The Rudolph

Op de website staan nog veel meer bijzondere exemplaren. Wat dacht je van pakken voor jongens, 2-8 jaar of 10-16 jaar, de pakken kunnen natuurlijk ook wel door meiden gedragen worden.

Ben je bijna jarig? Zoek je nog een leuke outfit? Dan kan je nog even door de collectie van OPPOSUITS kijken of er iets voor je tussen zit.

Heb jij al een outfit voor de feestdagen? Zou jij een van bovenstaande outfits dragen?

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.