Ben jij ook al zo fanatiek op jacht naar Pokemon met Pokemon Go? Ben je alleen of loop je met vrienden? Je kan komende zaterdag, 23 juli vanaf 13:00 uur, terecht bij de Game Mania winkels om er samen met andere liefhebbers op uit te gaan.

Wellicht kan je nog tips en tricks uitwisselen, kennis maken met andere trainers van jouw team en plan een Gym take-over. Als je een Pokemon weet te vangen in een van de Game Mania winkels maak je ook nog eens kans op een waanzinnig prijzenpakket met een waarde van €250,00. Je moet er wel een foto van maken, delen en afwachten of je uit alle inzendingen gekozen zal worden.

Ook ontvang je op zaterdag 23 en zondag 24 juli 15% korting op alle Pokemon merchandise en trading cards.

Meer weten over dit event? Check dane ven deze Facebook pagina van Game Mania.

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.