Het internet is zo veel groter dan je denkt. Ik ga mijn best doen om wekelijks de leukste items voor jullie te vinden. In Celine’s Shop Finds komen de leukste en grappigste dingen voorbij met een geeky tintje natuurlijk.

Tegenwoordig wordt je overspoeld door Pokémon Go. Zelf speel ik deze app ook. De Shop Finds van deze week is gebaseerd op Pokémon. Laat andere zien welke monstertjes jij al hebt gevangen door ze om je nek te hangen met deze leuke kettingen.

img_pkm_ketting1
Glazen fles

img_pkm_ketting2
Psyduck

img_pkm_poliwag
Poliwag

img_pkm_ketting8
Piplup

img_pkm_ketting5
Umbreon

img_pkm_ketting6
Eevee

img_pkm_ketting4
Starters 1

img_pkm_ketting7
Starters 2

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.