Je kent het wel, je zit lekker achterover geleund in je stoel helemaal in je game, maar dan ‘poef’ je controller is leeg… Hoe perfect gaming ook wel is, laten we eerlijk zijn er zullen altijd wel irritaties zijn die erbij komen kijken. Hier een lijstje met de meest herkenbare gaming irritaties.

  1. Pauzeren van een online game

Je zit lekker een potje Call of Duty te spelen en opeens vraagt iemand aan je om even iets anders te gaan doen, tuurlijk probeer je uitleggen dat je midden in een potje bent en vervolgens stelt diegene de nummer 1 vraag die je nooit mag stellen aan een online gamer: kun je de game niet pauzeren?

NOOO YOU CAN’T, aan alle ouders/non-gamers LEER DAT DIT ONMOGELIJK IS!

  1. 5 more minutes

We hebben het allemaal gedaan… tegen jezelf zeggen nog 5 minuutjes, en dan gebeurt er weer iets tofs en ga je door. Opeens kijk je op de klok en ben je alweer 2 uur verder… Daar gaat je avondje leren… maar bekijk het positief: je hebt op z’n minst de eindbaas verslagen. Worth it.

  1. Game crash

Dit is naar mijn mening het meest duivelse wat je kan overkomen: je game crasht. Opeens komen er allemaal gedachtes door je hoofd spoken waarvan een is: wanneer heb ik voor het laatst gesaved?! Rip.

  1. Backtracking

Backtracking gebeurt wanneer je een heel stuk terug moet in gebied waar je net doorheen bent gegaan puur om dat ene ding te vinden wat cruciaal is voor je missie. Het is net zo interessant als het bekijken van hoe gras groeit… niet dus.

 

  1. Geen skip knop

Wanneer je net dood bent gegaan en een hele cut scene verplicht opnieuw moet bekijken is gewoon pure hel.

  1. Huisdieren

Natuurlijk geldt dit alleen als je dieren hebt (of een jonger broertje of zusje). Net als jij heerlijk zit moeten zij weer je aandacht opeisen. Katten staan hier vooral bekend om… “get off my keyboard kitty”

  1. Geen release datum

Dit is iets wat echt het bloed onder m’n nagels vandaan kan halen. Overal duiken geweldige trailers van games op, maar nergens is een release datum te vinden. Hopeloos ga je googlen maar nope you can’t find it. Het ergste is wanneer een game release met een jaar vertraagd wordt… *kuch kuch red dead redemption 2*

 

  1. Geen carepackage

Wat bedoel ik met een carepackage: FOOD! Ik kan je een ding zeggen een lange game sessie zonder op z’n minst iets te drinken is @!#$!@#!

  1. Niet opletten

Je kijkt letterlijk 1 seconde weg en bam er gebeurt wat en jij kan weer opnieuw je missie starten omdat je het gemist hebt… hmmm

Dit zijn slechts een aantal van de vele frustraties….. hoe dan ook we blijven gewoon lekker doorgaan met gamen : )

Bewaren

Bewaren

About Angela

Chick die vaak een zonnebril draagt en oh ja een chick die van games houdt.

View all posts by Angela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.