Zin om even crea-bea te doen? Dat kan! Deze week verschijnt Mega Maker, een Mario Maker-achtige titel die niet is gemaakt door een team professionals, maar door een aantal fans. Het is een gratis game, want geld verdienen aan Mega Man is een recht dat Capcom graag bij zichzelf houdt. Doneren kan wel, mocht je er helemaal wild van zijn. Capcom kan het project nog laten stopzetten, dus laten we hopen dat ze coulant zijn gezien dit grote compliment. Check hieronder de trailer, ziet er tof uit toch?

https://www.youtube.com/watch?v=BpCarkGGox

About JennyD

Jenny schrijft graag over games, films en tech. Als ze niet te laat is met op play drukken als haar katten debiel doen, dan is ze in de bioscoop te vinden, cocktails aan het drinken of aan het genieten van een hiphopfeestje.

View all posts by JennyD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.