Deze maand zou er wederom een t-shirtje in de Lootcrate zitten, dus ik ben benieuwd of die de skelet-van-katjes-tee van vorige maand kan overtreffen. Dit is de Unboxing van de november Lootcrate.

IMG_LootCrate_November1IMG_LootCrate_November3

Nog voor het openen van de Lootcrate van deze maand, springt een waarschuwing in witte letters in het oog. Schijnbaar doet Lootcrate het helemaal anders met deze doos en moet ik eerst het magazine lezen voor ik verder ga. Helemaal geprikkeld open ik de doos, heel nieuwsgierig naar wat er te gebeuren staat.

IMG_LootCrate_November5

Dat is vrij weinig. Eerst moest ik  onderin de doos naar het magazine graven, waarin alleen iets stond in de trant van: je kunt deze doos voor de uitdrukbare papieren figuurtjes gebruiken die in dit magazine zitten. Hoewel de Lootcrate-dozen erg grappig zijn, zou ik niet direct willen zeggen dat ik het nou zo’n asset vind om allerlei dingen te maken van de doos. Het is grappig dat het er is, maar om daar nou een hele waarschuwing over op de doos te zetten…

IMG_LootCrate_November6 IMG_LootCrate_November9

Goed, wat zit er dan wel in deze vrolijke oranje-zwarte box? Ten eerste het t-shirtje waar ik het eerder over had. Lootcrate springt in op de discussie die schijnbaar gaande is: piraten of ninja’s? Het grappige is dat ze er zelfs een apart flyertje bij hebben gedaan met uitleg ervan, wat in mijn ogen alleen maar nog meer benadrukt hoe zeer dit onderwerp geen supergeeky onderwerp is. Ik ben niet weg van het shirt, helaas…

IMG_LootCrate_November14 IMG_LootCrate_November2

Waar ik wat enthousiaster van word, is het kleine roodfluwelen zakje met daarin een Assassin’s Creed: Unity-munt. Hij is mooi zwaar en ziet er goed uit. Echt een item dat kwaliteit uitstraalt en daardoor best in de vitrine mag. Hetzelfde geldt voor de Mega Man-helm replica. Ik had een groene, die is te plaatsen op een zwart mini-standaardje. Erg tof gemaakt, dus ook die komt waarschijnlijk in de vitrine te liggen.

IMG_LootCrate_November12

Ik hou enorm van Halo, dus ik vind het leuk om te zien dat er iets van Halo in de Crate zit deze maand. Helaas zijn het MegaBloks, de concurrent van LEGO. Niet dat het handgranaatje met daarin het poppetje er niet leuk uitzien, maar MegaBloks is simpelweg zeer onorigineel en kwalitatief aanzienlijk slechter dan de echte blokjes uit Scandinavie.

IMG_LootCrate_November11 IMG_LootCrate_November10

Een hoofdband van Streetfighter dan misschien? Zoals je op de button kunt zien raait deze Crate om ‘Battle’, en daar hoort Street Fighter natuurlijk helemaal in thuis. Ik weet nog niet helemaal wat je met zo’n band zou kunnen doen (behalve hem voor cosplay gebruiken uiteraard), maar wie weet zie je binnenkort mijn kat in de Geek Kiek verschijnen met een stoer koppie..

IMG_LootCrate_November7 IMG_LootCrate_November8

Als laatste hebben we in deze Loot Crate weer digitale codes, ditmaal voor een comic van Mega Man en de volledige game Super Street Fighter IV Arcade Edition. Als laatste voegt meneer LootCrate daar ook nog een kortingscode voor Lichdom Battlemage aan toe, dus ik ga eens kijken wie ik binnen onze redactie blij kan maken met zoiets. Ik vond deze Loot Crate tegenvallen.

Ik heb het gevoel dat Lootcrate wel heel vaak voor Mega Man-items gaat (mijn moeder heeft nog steeds de luchtverfrisser van Mega Man uit Lootcrate van drie maanden terug in de auto hangen). Volgens mij moet ik er nog een krijgen, dus eind dit jaar krijg je de samenvatting van me met daarin de conclusie op de vraag: Is Lootcrate de moeite waard?

About JennyD

Jenny schrijft graag over games, films en tech. Als ze niet te laat is met op play drukken als haar katten debiel doen, dan is ze in de bioscoop te vinden, cocktails aan het drinken of aan het genieten van een hiphopfeestje.

View all posts by JennyD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.