Het is mei, wat houdt dat in? Communies, songfestival, Moederdag en oh ja EXAMENS! Persoonlijk vind ik dat laatste heel erg BAH, niet alleen omdat ik zelf in de examenstress heb gezeten maar omdat alle laatstejaars door heel Nederland hier last van hebben gehad. Voor veel studenten was het meest zure van allemaal dat net nu het mooie weer tevoorschijn kwam, iedereen op z’n kamer achter de boeken moest zitten. Voor mij was het pittig vervelend dat mijn game leven hieronder moest lijden… ‘I mean gamers don’t need sun’… right?

Ik had me erbij neergelegd dat ik graag een diploma wou en dat daarom mijn PlayStation even op stand-by moest staan (sorry babe). Nou ik moet wel toegeven dat ik door een aantal fases ben gegaan:

  1. Het stelt niet zoveel voor.
  2. Ik verveel me.
  3. Een uurtje dan maar?
  4. I CAN DO THIS.

Toen kon ik Horizon Zero Dawn voor een lekker prijsje kopen…

  1. I AM WEAK AND I CAN’T DO THIS.
  2. I’M FINE *geïrriteerd uitgesproken*

Just so you know hij zat gedurende deze helse tijd in de verpakking.. fml.

Afgezien van het feesten en uitgaan wat ik de komende tijd ga doen, had ik in ieder geval al een ding aan mezelf beloofd: om de dag van m’n laatste examen niets sociaal te doen, maar mezelf helemaal af te sluiten van de buitenwereld en me gewoon de hele avond op te sluiten in mijn kamer met mijn PlayStation A.K.A. mijn babe en geloof me IT WAS WORTH IT.

En nu is de grote vraag: Wat ga je de komende tijd allemaal spelen? Natuurlijk zou het meest voor de hand liggende antwoord Horizon Zero Dawn zijn, maar om eerlijk te zijn denk ik dat ik even terug in de tijd spring naar de PlayStation 1 en een start ga maken aan de originele Tomb Raider games (Love Lara Croft soooo much).

Geloof me. Ik ben zo ontzettend blij dat ik voor nu even klaar ben. Nu nog even wachten op het telefoontje…

Wish me luck.

Bewaren

About Angela

Chick die vaak een zonnebril draagt en oh ja een chick die van games houdt.

View all posts by Angela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.