Dit weekend staat Keulen in het teken van cosplay dankzij de Role Play Convention in de Koelnmesse. Uiteraard ben ik er van de partij en zal er snel een verslag van schrijven. Lees nu wat je kan verwachten van dit evenement net over de grens.

Een van mijn favoriete mannelijke cosplayers komt ook weer dit jaar. Maul Cosplay met zijn Geralt of Rivia uit de Witcher serie. Hij ziet er zo realistisch uit en gedraagt zich zoals het hoort ook echt als Geralt. Maar uiteraard zijn er nog veel meer verschillende cosplayers te bewondere. Ook is er een handjevol acteurs uit diverse films en series opgetrommeld om er een mooi geheel van te maken. Heb je altijd al willen weten wie er in het pak van Boba Fett schuilde, Daniel Logan, dan is dit je kaans. Maar ook Daniel Cudmre van o.a. Twilight en X-Men, Rob Morgan uit Stranger Things en nog een aantal andere niet te missen acteurs en actrices. Maar ook de kunstenaars komen hun kunsten vertonen tijd om jouw gesigneerde comic of print te verzamelen. Naast dit alles is er ook een hele hoop eten en uiteraard vloeit het bier ook goed in deze Duitse Role Play Convention. Over de dag zijn er optredens en kan je ook heel wat merchandise kopen. Tijd dus om even wat eerder een bezoekje aan Keulen te bezoeken voor RPC 2017 van 27 t/m 28 mei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.