In de tijd van de Pokémon Go jachten had je wel een Powerbank nodig om niet elk uur naar huis te moeten om je telefoon weer op te laden. Maar eigenlijk is een Powerbank, ook al speel je geen Pokémon Go, erg handig om in je bezit te hebben!

Ik mocht van de website Powerbanks.nl een Powerbank uitzoeken om te proberen. Mijn keuze is gegaan naar de Powerbank PINENG 10.000 mAh WIT – PN968. Waarom deze? Hij zag er wel hip uit en de mogelijkheid om twee apparaten tegelijk op te kunnen laden sprak me erg aan.

img_powerbank_01
Eenmaal ontvangen herkende ik aan de verpakking alleen de naam en hoe hij er ook alweer uit zag. Verder staat alles in het Chinees?! op de verpakking. Wel had hij een mooie sticker erop met een waarschuwing in het Engels dat het om een Lithium Ion Batterij betreft. Pas op dus met in de brand steken en als hij beschadigd is niet gebruiken.

Goed verpakt in karton en plastic kon ik mijn nieuwe Powerbank uitpakken en gaan proberen. Er zit nog een boekje bijgeleverd in een taal die ik niet beheers, maar gelukkig kan ik plaatjes kijken. Al spreekt het wel voor zich dat het kabeltje wat erbij geleverd wordt gebruikt moet worden om de Powerbank op te laden. Zoals je op de foto ook ziet is het dus mogelijk om twee apparaten tegelijk op te laden. Dan zit er nog een zaklamp functie op de Powerbank die het niet doet? Er is geen knopje om hem aan of uit te zetten, of ik heb hem nog niet ontdekt, maar hey leuk een extra feature toch?

img_powerbank2
Wat me wel opvalt is dat ik hem een beetje zwaar vind. Dus tijd om de weegschaal uit de kast te halen omdat ik wel even wilde weten hoeveel extra kilo’s ik mee moest slepen! Het valt mee, het is ‘maar’ 300 gram! Als je ziet wat ik allemaal in mijn tas soms meesleep kan dit er ook heus nog wel bij hoor. Want nu kan ik overal mijn telefoon opladen, onderweg, thuis, op de wc..

img_powerbank3
Hoe vaak komt het voor dat je nieuwe elektronische producten eerst moet opladen? Misschien koop ik de verkeerde producten maar deze Powerbank was al volledig opgeladen, ideaal en meteen klaar voor gebruik.

Is het handig om een Powerbank aan te schaffen? Ja, het is reuze handig vooral als je onderweg bent en je vergeten bent om je smartphone op te laden. Of als je graag je spelletje wilt spelen zonder dat je batterij telkens leeg raakt. Of als je nog steeds Pokémon Go speelt is het ook zeer handig. Ik kan mijn smartphone (Huawei P8 Lite) er zeker viermaal mee opladen. Mijn iPad is een ander verhaal, de batterij hiervan is niet helemaal meer zuiver en hij is al een aantal jaren oud, deze krijg ik niet volledig opgeladen met de Powerbank.

Superhandig is dat hij dus snel oplaadt, zo mee kan in de tas en je twee apparaten tegelijk op kan laden. Ook op mijn zolder waar ik beperkt stroom heb ik mijn telefoon toch in handbereik als ik hem nodig heb terwijl hij aan de lader ligt. Deze Powerbank (en vele andere) shop je op de website van Powerbanks.nl. De PINENG kost normaal €52,95 en is nu €38,95 (let op, dit kan een tijdelijke aanbieding zijn!)

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.