Groot feest bij EA want The Sims bestaat deze week 17 jaar. Als dank aan alle spelers worden er verschillende prijzen weggeven aan de Sims community.

A.s. donderdag komt er een in-game update waar alle Sims personages een 17-jarig Jubileum T-shirt krijgen. Ook verschijnen er dagelijks De Sims 4 cadeaucodes op Twitter waarmee er toffe prijzen gewonnen kunnen worden waaronder de basisgame en de nieuwste uitbreidingspakketten. Op thesims.com zal een serie verschijnen van Simmers over de hele wereld die hun verhaal vertellen. En last but not least heeft Origin een actie voor de Sims4 titels en komt er een Twitch stream van de Sims community.

TS4_17TH_ANNIVERSARY_001

Houd Social media dus goed in de gaten want wie weet sleep jij nog een leuke prijs in de wacht ter ere van het 17 jarig bestaan van de Sims.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.