Tycoon Games zijn er echt in allerlei genres te vinden. Heb je een oom die graag bier drinkt? Geef hem een Bier Tycoon game. Of een tante die altijd klaagt dat pakketjes of de bus te laat zijn? Ook daar zijn Tycoon games van te vinden, laat ze ervaren hoe lastig het kan zijn om te managen en wellicht gaan ze het nieuwe jaar straks een stuk positiever in!

Beer Tycoon

Je kan natuurlijk zelf een ‘ik maak mijn eigen bier-pakket’ aanschaffen in bepaalde winkels maar als je virtueel aan de slag gaat is de kater ook niet zo hard de day after!
Te koop bij: Bol.com €4,99

Real Estate Tycoon

Hoe toevallig dat dit ook nog eens het snuutje van Donald Trump op de verpakking heeft staan! Deze man is overal aanwezig, zo heeft hij blijkbaar ook een game waarin hij je meeneemt op ontroerend goed avontuur. Koop en verkoop om je strategie te verbeteren en je rijkdom te vergroten! Oh ja, je hoort commentaar van de echte Donald Trump in de game.
Te koop bij: Bol.com €16,00

University Tycoon

Het Amerikaanse Studentenleven is niet geheel te vergelijken met die van ons. We hebben dan wel studentenhuizen, maar in Amerika woon je op een ware campus. Je krijgt diverse tests en quests die je moet voltooien en maakt zo nodig een tripje naar het buitenland.
Te koop bij: Bol.com €10,75

Toilet Tycoon

Je start klein en bouwt een groter imperium op? De recensies zijn ook niet razend populair maar ik wilde hem toch even genoemd hebben. Misschien een grappig cadeau voor iemand die veel tijd op de wc doorbrengt? Hoewel de prijs ook niet zo heel grappig is..
Te koop bij: Bol.com €13,00

Airline Tycoon 2 – Gold Edition

Je doel is om zoveel mogelijk passagiers te vervoeren zonder ongelukken, vertragingen en/of stakingen te krijgen. Een leuke game voor de heb voor dit leuke prijsje, zeker als je graag op reis gaat of een carrière in een vliegtuig ambieert.
Te koop bij: Bol.com €5,49

Roller Coaster Tycoon – Mega Pack

Wie heeft er nog nooit Roller Coaster Tycoon gespeeld? Er zijn diverse aanvullingen geweest om je pretpark nog groter en uitdagender te maken! Of een testritje laten maken zonder dat de achtbaan helemaal af is. In dit Mega Pack zitten maar liefst 9! delen waaronder Roller Coaster Tycoon 1, 2 en 3. Ideaal cadeau voor de ware pretparken fan!
Te koop bij: Bol.com €14,99

Traffic Giant Tycoon

Jij moet een netwerk voor het Openbaar Vervoer (OV) aanleggen. Je hebt de keuze uit twee speelopties, de eerste is om zoveel mogelijk geld binnen te harken, de tweede is dat je ook nog eens over het welzijn van de burgers waakt. Er zullen speciale events verschijnen om de spanning in het OV te houden…
Te koop bij: Bol.com €14,99

Zoo Tycoon 2 – Ultimate Collection

Je eigen dierentuin bouwen, uitbreiden en beheren kan met deze Zoo Tycoon 2 collectie. Naast de basis krijg je ook de vier verschenen uitbreidingen erbij om je dierentuin groter en natuurlijk veel leuker te maken.
Te koop bij: Bol.com €20,00

Freight Tycoon

Pakketjes of juist vrachtladingen bezorgen in Freight Tycoon. Jij bent de manager en moet alles in goede banen leiden, je beheert ook het personeel en beslist over hun toekomst.
Te koop bij: Bol.com €9,99

Efteling Tycoon

Ik wilde hem toch nog even noemen, de Efteling Tycoon, een populair pretpark in Nederland waar jij de beheerder van kunt zijn. Hij ligt niet meer zo in de schappen voor het grijpen, maar tweedehands is er nog wel eens aan te komen.
Te koop via: Bol.com €6,95

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.