Ten eerste wil ik even duidelijk hebben: vergeet jezelf niet. Want jij bent het belangrijkste in jouw leven.

Om eerlijk te zijn heb ik de laatste tijd weinig nerderigs mee gemaakt. Buiten het studeren en het schrijven van een scriptie (en een boel andere dingen), viel er weinig te beleven in mijn leven. Dat is soms niet erg. Echter; ik heb net een uur gespendeerd in de badkamer, in bad, met een serie (hoera voor Netflix en Good Morning Call), en mijn grote glimlach begint steeds meer terug te komen. Ik heb hem gemist. Anderen ook.

Laat ik als tweede even duidelijk stellen: games & anime (en dat soort zaken) moeten hoger aan mijn lijstje komen te staan. Ze zijn weliswaar van levensbelang, al klinkt dit misschien onlogisch.

Ik ben misschien mijzelf ietwat vergeten. Ik kreeg mezelf niet snel meer vrolijk. Ik zong geen (afgrijselijke geïmproviseerde) liedjes (over kaas en vla) meer. Ik heb het mijzelf net iets te moeilijk gemaakt. Dus, lieve lezer. Ben je moe? Ben je er even klaar mee? Misschien is het tijd om eraan toe te geven. Rust is ook van cruciaal belang. Knoop dat goed in uw oren!

Dus laat ik u even een tip geven: Game, maar game met mate. Of juist niet, wanneer de tijd dat toelaat. 

Het is van levensbelang

About xKatara

Kaas heeft mijn leven overgenomen.

View all posts by xKatara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.