Onze eigen Celine maakt deze maand kans om Techgirl van de maand te worden. Wij zijn hier als Female-Gamers enorm trots op. Want onze Celine zit niet alleen graag achter de PC om te gamen maar is graag ook creatief en technisch bezig. Lees snel waarom we vinden dat ze Techgirl van de maand moet worden.

Celine studeert Communicatie en Multimedia Design op de Hogeschool Rotterdam. Op dit moment werkt Celine met een aantal medestudenten aan een project om de stad te ontdekken met behulp van een Hololens, hoe cool is dat?! Voor een Rotterdam’s bedrijf moet Celine een spel maken zodat eerstejaars studenten de stad beter leren kennen. Wil je meer weten over het project kan je dat terug lezen in het interview op Techgirl via deze link.

Celine is niet alleen op school druk bezig met design, communicatie of techniek. Ook voor onze website maakt ze geregeld de banners en test ze graag gaming gear. Onlangs heeft ze ook haar PC weer een flinke upgrade gegeven zodat ze ook de nieuwere games kan spelen. Wij zijn dus met recht trots op onze Celine en hopen dat jullie allemaal massaal op Celine stemmen via deze link.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.