Het is soms nog best lastig kiezen voor welke console je moet gaan, de WiiU, PlayStation 4, Xbox One of ga je toch voor gamen op een PC? Voor Celine was de keuze zo gemaakt, lees hier waarom zij de WiiU in huis heeft gehaald.

De Nintendo Wii U heb ik nu sinds 20 oktober en ik heb er nog geen dag spijt van gehad. Ik heb zo lang zitten twijfelen, wordt het de Wii U, de PS4 of toch de Xbox One. Thuis heb ik al een PS2 en PS3 staan waar ik nu niet zo veel meer op speel. Als ik de PS4 koop speel ik die dan wel? Of zal ik voor de Xbox gaan want die heb ik nog niet.

Voor de Xbox One moet je betalen voor online gamen en dat zat mij dwars want online gebeuren de leukste dingen. Bovendien moet je eerst de Xbox nog aanschaffen en veel vrienden van mij hebben de One niet. Voor mij was de keuze gemaakt. Geen Xbox One.

De Playstation 4 is een ontzettend mooie console. De spellen zijn super leuk en om online te spelen hoef je niet te betalen. Word het dan de PS4? Nee, ik heb gemerkt dat ik bij de PS3 toch dezelfde games maar dan voor de PC koop. De games die te verkrijgen zijn voor PS4 zijn vaak ook op PC te verkrijgen. En dan koop en/of download ik die games.

img_Mariokart8_Riders

Ik zag een leuke aanbieding voor de Wii U met Mario Kart 8. Als ik ergens uren mee kan spelen is dat wel Mario. Mario kan zowel alleen als met vrienden/familie en online worden gespeeld. De Wii U is meer een console voor je gezin. Mijn zus is helemaal door het dolle heen van Just Dance en mijn moeder wil altijd racen door het winkelcentrum van Mario Kart. Nu moet ze even wennen dat Mario Kart 8 geen winkelcentrum level heeft maar wel aanpassingen voor je wagen. Nintendo spellen vind ik echt super leuk. Uiteindelijk heb ik een goede keuze gemaakt om voor de Wii U te gaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.