Heb jij altijd al eens willen weten hoe een geprinte pannenkoek smaakt? Hoe is het om geen controle in de auto te hebben? Dit en nog veel meer vind je op het aller eerste TechGirl Event; een event vol smart lifestyle en Girls in Tech. Jij kan daarbij zijn! 

De website TechGirl.nl bestaat al 5 jaar alle reden voor een feestje dacht hoofdredacteur Anke Horstman. Tijdens het TechGirl event in Zwolle wordt je getrakteerd op verschillende workshops, lunch, plenaire sessie, een Smart Lifestyle Hub en niet te vergeten TechGirl van het Jaar verkiezing. Wetenschapper Julia Cramer komt vertellen over de wereld van quantum technology. Doe mee aan de paneldiscussies over Internet of Things en of er vrouwen op de tech werkvloer nodig zijn. Er worden vijf workshops gehouden waarbij je o.a. meer leert over smartphone fotografie en ethisch hacken. Geniet van een pannenkoek uit de pannenkoekenprinter en maak een ritje in een zelfrijzende auto.

Het event wordt gehouden op zaterdag 4 november van 12.00 tot 18.00 op hogeschool Windesheim (campus 2) in Zwolle. Vergroot je netwerk en leer andere vrouwen in de tech wereld kennen tijdens de borrel. Raak geïnspireerd en zie hoe tech de wereld een stukje leuker maakt.

Win 2 kaartjes
Wij mogen twee kaartjes voor het TechGirl event weggeven. Uit alle reacties op dit artikel en ons Facebook link naar dit artikel kiezen we een winnaar. Heb je geen kaartjes gewonnen dan kan je via deze link kaarten a 25,- euro, incl. lunch en goodiebag, voor het TechGirl verkrijgen. Er zijn een beperkt aantal kaarten beschikbaar dus wees er snel bij want vol = vol.

Bewaren

Bewaren

One Comment on “Techgirl event november 2017 + WIN actie (gesloten)”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.