Onze eigen Celine was helemaal enthousiast als newbie binnen de Fallout serie van Fallout 4. Haar review kun je hier teruglezen.  Maar niet alleen Celine was enthousiast over Fallout 4. Bethesda merkte op dat de fanbase van Fallout 4 steeds maar groeide en hun liefde voor de game toonde door verschillende video’s, mods en cosplays te maken. Tijd dus om wat terug te doen voor de fans met een nieuwe content waar we deze zomer mee aan de slag kunnen.

Er komen drie extra add-ons bij die een onderdeel zijn van de Season Pass die voor $50,- verkrijgbaar is. De eerste nieuwe add-on verschijnt op 21 juni en is de Contraptions Workshop. Deze add-on heeft alles te maken met machines tijd om te gaan bouwen. In juli mogen we de Vault-Tec Workshop add-on verwachten die je een nieuwe pre-war industrial kit geeft. Hiermee heb je nieuwe barbershops en cosmetic surgery stations. Als laatst mogen we in augustus gaan spelen met Nuka-World. Een pretpark dat nu een lawless city of Raiders is. Je kan deze hele nieuwe regio verkennen met open wasteland en park zones zoals Safari Adventure, Dry Rock Gulch, Kiddie Kingdom en Galactic Zone. Je krijgt nieuwe quests, Raiders, wapens, beesten en veel meer.

Bekijk hieronder de Fallout 4/Fallout Shelter/Skyrim Special Edition: 2016 Showcase presentatie.

Daarnaast is er ook nog nieuws over Fallout Shelter die een flinke update gaat krijgen. Binnen de nieuwe update vinden Quests hun weg naar Fallout Shelter! Overseers kunnen de controle overnemen van hun Dwellers en reizen naar nieuwe locaties. Met deze nieuwe Quest systeem kan je een groep van Dwellers bijeenbrengen om verschillende uitdagingen buiten de Vault uit te voeren en zo verschillende nieuwe vijanden tegen te komen zoals Radscorpions, Ghouls en krachtige bazen.

Ondertussen zijn er flink wat Fallout fans die de gratis Fallout Shelter app hebben gedownload op hun smartphone. Het is tijd om deze game naar de PC te brengen. Je kan de game gratis downloaden op Bethesda.net en zo de wereld van Fallout induiken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.