De Molag Bal Statue staat nog steeds hier op mijn bureau maar ik moet heel eerlijk bekennen dat de game zelf helaas vrij snel weer van mijn PC verwijderd werd. Hoewel ik volledig enthousiast de beta gespeeld heb en volledig gehyped de Imperial Edition kocht miste ik toch wat binnen de game. Toch zijn er zo’n 7 miljoen spelers binnen The Elder Scrolls Online te vinden.

In de afgelopen twee jaar is de game ook naar de PlayStation 4 en Xbox One gekomen en zijn er verschillende DLC’s uitgebracht. De Dark Brotherhood DLC is onlangs al op de PC uitgebracht en wordt morgen uitgebracht op PlayStation 4 en Xbox One.

Ondanks deze DLC’s en al flink wat content dat Elder Scrolls Online heeft willen ze het bij Zenimax Online Studios makkelijker maken voor nieuwe fans om de wereld van Tamriel in te stappen. Tijdens de persconferentie werd namelijk The Elder Scrolls Online –  One Tamriel aangekondigd die we deze herfst mogen verwachten. Met deze toevoeging worden alle barrières weggenomen en kan je overal naar toe reizen ongeacht welk level je bent. Zo kan je toch met je vrienden die wellicht al wat levels hoger zijn samen spelen.

Bekijk hieronder de terugblik op de reis van Elder Scrolls Online. Met deze nieuwe toevoeging ga ik toch weer nieuwsgierig zijn en even weer inchecken met wellicht een nieuwe karakter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.