Het internet is zo veel groter dan je denkt. Ik ga mijn best doen om wekelijks de leukste items voor jullie te vinden. In Celine’s Shop Finds komen de leukste en grappigste dingen voorbij met een geeky tintje natuurlijk.

Tegenwoordig heb ik nog amper contant geld bij mij. Ik maak veel gebruik van mij pinpas. Ik heb een mapje waar al mijn pasjes in zitten en wat gemakkelijk in mijn jaszak past. Maar voor de personen die dagelijkse nog veel gebruik maken van contant geld heb ik deze week Portemonnees.

img_portemonee_SW boba
Star Wars Bobs Fett

img_portemonee_Pokemon
Pokémon

img_portemonee_nintendo
Nintendo

img_portemonee_playstation
Playstation

img_portemonee_spellbook
Spellbook

img_portemonee_super maio
Super Mario

img_portemonee_SpaceInvader
Space Invader

img_portemonee_marvelshield
Marvel shield

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.