Het internet is zo veel groter dan je denkt. Ik ga mijn best doen om wekelijks de leukste items voor jullie te vinden. In Celine’s Shop Finds komen de leukste en grappigste dingen voorbij met een geeky tintje natuurlijk.

Deze week richt ik mij op alle vrouwen die een bad thuis hebben. Bruisballen zijn heerlijk voor in bad. Mijn moeder is er helemaal weg van. Deze geeky bruisballen zijn ook een ideale tip voor Moederdag! Natruulijk mag je ze ook voor jezelf kopen.

img_bathbomb_unicorn
Unicorn

img_bathbomb_pokebal
Pokéballen

img_bathbomb_Starwars
Star Wars

img_bathbomb_doctorwho
Doctor Who

img_bathbomb_geek
8-bit geek

img_bathbomb_controllers
Controllers

img_bathbomb_batman
Batman

img_bathbomb_minions
Minions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.