Het is vandaag Moederdag! De dag waarop alle mom2be’s moeders, oma’s en overgrootmoeders in de watten worden gelegd. Bij ons op de redactie hebben we een enkele echte gamende mama, maar verder zijn er veel poezenmama’s die vast een extra knuffeltje krijgen van hun fluffy kindje(s).

Moederdag, inmiddels lekker commercieel geworden en overal zie en hoor je reclame over cadeautips voor Moederdag. Wij doen daar natuurlijk ook vrolijk aan mee en deelden we vorig jaar de Cadeautips voor de Geeky en Gamer mama’s. Heb je iets van het lijstje geshopt?

Ik ben inmiddels al 5 jaar mama van nu twee lieve kindjes. Natuurlijk ben ik dol op cadeautjes maar Moederdag is toch anders. Het is zo leuk om te zien hoe geheimzinnig mijn dochter kan doen. Maar ook hoe streng ze is, want ik MOET uitslapen. Dat zullen we wel zien want kleine kinderen zijn vaak al vanaf half 7 klaarwakker. Ik mag ook de hele dag in bed blijven, tot een uur of 1.

Ook zijn er cadeautjes! Mijn zoontje (bijna 2) heeft bij de opvang iets gemaakt. Dit moest ik zelf meenemen omdat ik hem breng en haal. Het was mooi opgerold, maar ik ben benieuwd wat ze hebben gemaakt! Mijn dochter kreeg op vrijdag een reuze pakket mee, ze hebben weer iets geknutseld! Ik ben erg nieuwsgierig, vooral ook of het weer gevonden kan worden. Want dochterlief had het cadeautje van d’r broertje alvast verstopt, maar was vergeten waar ze het heeft neergelegd..

Dit soort cadeautjes en momentjes maken Moederdag erg speciaal. Zelf iets geknutseld hebben en dit geven bij een speciaal ontbijtje op bed. Hoewel ik de boodschappen doe en niets speciaals heb meegenomen hiervoor, komt het lange en verplichte uitslapen goed uit om voor manlief dan nog wat boodschappen te halen met de kids.

Nu zijn mijn kinderen nog klein en vind ik de zelfgemaakte dingen erg lief en leuk. Of ik er ook nog zo over denk als ze ouder zijn, weet ik niet! Misschien wil ik dan juist wel flink verwend worden met grote en dure cadeaus? Een nieuwe game die op mijn verlanglijstje staat.. Of de hele dag gamen zonder gestoord te worden. De toekomst zal het uitwijzen!

Ik wens in elk geval mijn mede gamende mama’s een hele fijne dag! Wat heb jij gekregen vandaag?

Het komt helaas voor dat er voor sommige er geen moeder meer om in de watten te leggen, deze hebben soms een stief-, of bonus-moeder die ze lief hebben. Wij steken jullie vandaag een extra hart onder de riem <3

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.