We zetten op zondag graag de gamende moeders in het zonnetje en vandaag is het woord aan Yvonne! Yvonne is geen onbekende voor ons, ze heeft in het verleden naast mij voor de website geschreven. Haar kindjes Tessa & Ize zijn flink gegroeid, eens kijken of ze ook zo dol zijn op games als hun mama.

Wie ben je?
Ik ben Yvonne, ik ben 34 lentes jong en woon in Venlo

Wat doe je?
Ik werk part-time als doktersassistente en daarnaast heb ik een eigen online platform voor Limburgse moeders (www.mamainlimburg.nl).

Wie zijn je kinderen?
Ik heb twee dochters Tessa van bijna 6 jaar en Ize van bijna 4 jaar.

Voordat er een kleine kwam, in hoeverre speelde je toen games?
Mijn grootste hobby was gamen, ik begon ooit met Counter-Strike 1.6 en daarna overgestapt naar World of Warcraft. Deze game nam veel tijd in beslag.

Hoeveel tijd ging er op aan gamen?
Vroeger wel zeker zo’n 20 uur per week.

Wat is je favoriete console van vroeger?
Ik vond de SNES heel leuk, we hebben nu een SNES mini erg leuk om daar weer eens op te spelen. Mis alleen een paar van mijn favoriete spelletjes van vroeger.

Waar speel je nu het liefste op?
Als ik tijd heb om te gamen dan kan ik wel eens Overwatch spelen op de laptop. Een keer per half jaar speel ik op de PlaySStation 4. En op mijn telefoon speel ik dagelijks wel iets. Hoezo gemakkelijk en verslavend!

Heb je nog (genoeg) tijd om te gamen nu er kindjes zijn?
Ik zou best tijd kunnen maken maar als de kinderen in bed liggen vind ik het ook wel lekker om gewoon te Netflixen of iets anders te doen.

Hoe sta jij er tegenover dat jouw kids fanatiek gaan gamen zoals jou?
Ik verwacht dat mijn oudste net zo fanatiek kan worden als haar mama. Dat begint nu al een beetje. Ik vind het niet erg zolang we maar overzicht hebben en controle.

Spelen ze nu al spelletjes?
Ze speelt spelletjes op de iPad zoals Super Mario of Sonic spelletjes. Of ze mag met papa mee Super Mario spelen.

Zo ja welke en welke console?
Op de Wii, Snes mini of Nes Mini.

Wat is je favoriete game (ooit)?
Dan kies ik toch voor World of Warcraft, dat blijft een mooie game. Toevallig bedacht ik vandaag dat ik game time wilde aanschaffen. Achteraf toch niet gedaan. Ik vind het zo zonde, dan speel ik weer een aantal uurtjes en vervolgens tikt de tijd weg omdat ik het weer te druk heb.

Wat speel je nu?
Overwatch heel af en toe en op de telefoon Cooking Craze of Toonblast.

Zou je een game voor Moederdag willen krijgen?
Niet direct, ik heb de nieuwe wow uitbreiding gehad voor mijn verjaardag (30 april). Ik ben dus wel weer redelijk bij! Misschien de nieuwe Starcraft. Maar je maakt me blijer met een ander cadeautje. Ik zou liever een nieuwe headset met microfoon hebben voor bij Overwatch. Mijn oude headset heeft twee aansluitingen en dat kan op mijn laptop helaas niet.

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.