Terwijl het zonnetje steeds meer gaat schijnen zijn de organisatoren achter Firstlook druk bezig met hun nieuwste event, Firstlook Battlecon. Twee dagen lang games spelen en de strijd aan gaan op de PC of console met een flink prijzenpakket.

Firstlook Battlecon heeft verschillende Battlegrounds met een eigen thema. Er zijn maar liefst 17 games aanwezig, waaronder Battleborn,  Mario Kart 8, League of Legends, Overwatch en nog veel meer! Voor een compleet overzicht en wat je wilt moet je even deze link volgen.

Het mooie aan dit event is dat IEDEREEN kan winnen! Je mag overal aan meedoen wanneer je maar wilt. De competities zijn kort en je hoeft niet vooraf in te schrijven. Het is alsof je samen met je vrienden op de bank een potje met en tegen elkaar speelt. Door deze opzet zijn er maar liefst 2000 toernooien en 2000 prijzen te winnen van headsets tot toetsenborden, figurines, games en nog veel meer! Alle prijzen hebben minimaal een waarde van 20 euro.

Om de toernooien eerlijk te houden en iedereen een kans te geven kent ieder tornooi drie rondes; kwart, half en finale. Hiermee maak je dus 3 x kans om een prijs te winnen. Verlies je kan je de volgende ronde weer mee doen. Per game mag je per persoon maar 2 keer winnen en hier staan admins bij om dit in de gaten te houden. Ze zullen ook jonge spelers bij elkaar neer zetten en indien gewenst een toernooi met alleen maar dames opzetten.

Al denk ik dat menig van ons vrouwen  niet ervoor terug deinzen om het tegen mannelijke tegenstanders op te nemen. Ik word nog steeds door een aantal mannelijke vrienden buttonbasher genoemd omdat ik ze allemaal versloeg met Soul Calibur. Dus zorg dat je erbij bent dit weekend van 7 tot 8 mei in de Rotterdam Ahoy. Via onze facebook pagina kan je ook toegangskaarten winnen voor dit geweldig event!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.