Kortgeleden verscheen na lang wachten eindelijk de eerste app van Nintendo: Miitomo. In de eerste dagen was er een enorme buzz om deze grappige app, die veel weg heeft van Tomodachi Life, maar met de vele apps die er zijn, is hij misschien alweer ondergesneeuwd door andere games en social media platformen. De Female Asking Questions stelt orde op zaken en vraagt: Wat vind jij van Miitomo?

Sam

Ik heb hem nog maar sinds kort geinstalleerd dusĀ ik weet het nog niet!

Celine

Ik was halverwege met het maken van een poppetje en toen ben ik gestopt, weet er eigenlijk heel weinig van.

Laura

Ik was in de eerste weken wel enthousiast, maar daarna neemt het checken van Miitomo af. Dat komt echter niet door Miitomo of andere games; dat komt door HBO. Ik heb nu Game of Thrones weer is begonnen een abonnement genomen, en ik ben zoveel daarmee bezig (ik kijk het ook op mijn mobiele telefoon), dat mijn vriendjes in Miitomo een beetje verwaarloosd achter blijven. Spijtig, want ik vind het een hele vrolijke app waar je maar een paar minuten per dag mee bezig hoeft te zijn er om er toch veel plezier uit te halen.

 

About JennyD

Jenny schrijft graag over games, films en tech. Als ze niet te laat is met op play drukken als haar katten debiel doen, dan is ze in de bioscoop te vinden, cocktails aan het drinken of aan het genieten van een hiphopfeestje.

View all posts by JennyD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.