Het internet is zo veel groter dan je denkt. Ik ga mijn best doen om wekelijks de leukste items voor jullie te vinden. In Celine’s Shop Finds komen de leukste en grappigste dingen voorbij met een geeky tintje natuurlijk.

Mijn bureau ligt vol met spullen, er staat maar liefst één prachtig bureaulampje op. Het is een witte industriële lamp. In de Shop Finds van deze week laat ik leuke geeky bureaulampen zien die je zelf op je bureau kan zetten.

img_desklamp_starwars
Star Wars

img_desklamp_GoT
Game of Thrones

img_desklamp_questionblock
Super Mario

img_desklamp_Zelda
Zelda

img_desklamp_Halo
Halo

img_desklamp_Ironman
Ironman

img_desklamp_eye of sauron
Lord of the Rings

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.