LEGO is weer ontzettend in en dat is pijnlijk voor de portemonnee. Wat is dat spul duur! Maar vele volwassenen gaan overstag door jengelende kinderen, of jeugdsentiment. Vandaar dat de Female Asking Questions wil weten: aan welke LEGO-set heb jij mooie herinneringen?

Sam

Oeh een lastige vraag ik kan me een LEGO-schip herinneren toen ik klein was waar ik veel mee gespeeld heb, al kan dit ook van Playmobil geweest zijn. Maar mijn vriend en ik hebben laatst onze eerste Minecraft LEGO-set gehaald. We hebben nu afgesproken om iedere maand een LEGO Minecraft set aan onszelf cadeau te doen. Vooral in het begin van onze relatie hebben we veel Minecraft samen gespeeld. Het was heel leuk om samen deze set in elkaar te zetten. Allebei een zakje en samen bouwen naast elkaar knus op de bank als twee grote kleine kinderen.

Celine

Vroeger was ik een echte LEGO-verzamelaar. De mooiste serie vind ik LEGO Harry Potter met de “geheime” draaideur en andere leuke dingen. De LEGO-poppetjes leken echt op Harry, Ron en Hermelien en de capejes waren super schattig.

Laura

Dat is zonder twijfel mijn Star Wars Ewok Village set. Ik was vroeger met mijn broer altijd dol op LEGO. Hij speelde met de riddersets, ik speelde met de LEGO-paardjes. Ik heb zelf een tijdje niet zo veel meer met LEGO gedaan, maar sinds een aantal jaren ben ik weer flink aan het verzamelen. Het begon met de mini-figures die je steeds weer in zakjes kunt kopen waarvan je niet weet wat erin zit, maar inmiddels heb ik de mooiste set van allemaal ook thuis staan: de Ewok Village. Ik heb er ook een mooie herinnering aan, omdat ik hem heb gekregen van mijn vriend. Die kleine Ewokjes zijn zooo schattig!

About JennyD

Jenny schrijft graag over games, films en tech. Als ze niet te laat is met op play drukken als haar katten debiel doen, dan is ze in de bioscoop te vinden, cocktails aan het drinken of aan het genieten van een hiphopfeestje.

View all posts by JennyD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.