Heb je vorige week het artikel al gelezen met de Geek & Gamer lampen? Vandaag ga ik verder want er is nog een hele lijst met nog meer lampen! Ditmaal heb ik ze van Nintendo, Star Wars, Harry Potter en Minecraft voor je.
Nintendo Super Mario Bros.


Hoe leuk is deze Nintendo Piranha plant ledlamp? Naast dat het een lamp is, staat hij toch enigszins gezellig groen te zijn op je bureau, toch? Hij heeft geen water nodig en staat toch te stralen. Win win situatie als je het mij vraagt. Werkt op USB (vaste kabel inbegrepen).
€43,95 – Nintendo Piranha plant lamp ~ Ditverzinjeniet.nl


Kijk hoe deze Super Mario Qustion Block lamp straalt? Het lijkt bijna wel een zonnetje op de foto. Leuk en handig voor op een kinderkamer omdat de lamp na 20 minuten uitgaat. Daarbij heeft hij drie helderheidsinstellingen. Als je oud genoeg bent voor dit ‘ik-ga-uit-mezelf-uit-lampje’ neem je hem mee naar je gameroom, toch? De lamp werkt op USB of 3 AAA-batterijen, beide zijn niet inbegrepen!
€36,95 – Super Mario Vraagteken lamp ~ Ditverzinjeniet.nl


Nog zo’n leuke! De Super Mario Fire Flower lamp. Ik mag hopen dat hij geen vuurballen op je afstuurt… Dit is toch leuk om cadeau te geven? Of te krijgen? De lamp werkt op 2 AAA batterijen, die niet worden meegeleverd.
€19,95 – Super Mario vuurbloem lamp ~ Ditverzinjeniet.nl


Een lamp met een beetje nostalgie, deze 8-bit Nintendo Super Mario Bros Icons lamp. Werkende op een USB kabel die is inbegrepen of 3 AAA-batterijen die je zelf nog moet aanschaffen heb je drie verschillende licht standen die je kan gebruiken.
€29,95 – Super Mario Bros Icons lamp ~ Ditverzinjeniet.nl


Minecraft


Ken je Steve? Steve is een personage uit Minecraft en kan je nu gezellig op je nachtkastje zetten. Er zijn drie verschillende versies beschikbaar, met elk een eigen prijs; Steve €14,95, Alex €16,95 of de zombie €19,95. Een ware Minecraft-fan kan je hier blij mee maken, zeker als hij of zij al een kamer heeft met wat Minecraft accessoires. De lamp werkt op 2 AAA-batterijen die niet zijn inbegrepen, maar wel de mogelijkheid geven om de lamp overal neer te zetten.
€14,95 – €19,95 – Minecraft Icon lamp ~ Ditverzinjeniet.nl

Minecraft Creeper lampje
Minecraft Creeper (zonder benen)(en ook zonder lijf) lampje voor op je nachtkastje of bureau. De lamp werkt op 2 AAA-batterijen die niet worden meegeleverd.
€21,95 – Minecraft Creeper lamp ~ Ditverzinjeniet.nl


Gelukkig ontploft deze Minecraft TNT blok lamp niet! In de game blaas je alles op wat los en vast zit, gelukkig kan je met deze lamp op je nachtkastje gerust gaan slapen. Als je de lamp inschakelt maakt hij wel het TNT geluid. De lamp werkt op 2 AAA-batterijen die niet worden meegeleverd.
€20,95 – Minecraft TNT lamp ~ Ditverzinjeniet.nl


Harry Potter verlichting

Voor Harry en zijn schoolgenoten naar Hogwarts (Zweinstein) kunnen vertrekken moeten ze natuurlijk via het speciale treinplatform door de muur heen. Nu kan jij met deze Harry Potter Hogwarts Express lamp je eigen perron maken. Ik zou alleen niet door de muur proberen te rennen. De lamp kan staan of opgehangen worden en werkt op een USB kabel die is bijgeleverd of op 3 AAA-batterijen die je los moet aanschaffen.
€24,95 – Harry Potter Hogwarts Express lamp


Harry Potter heeft natuurlijk een eigen uil genaamd Hedwig, een kleinere versie kan je nu op je nachtkastje zetten. Deze maakt geen geluid, veert niet uit, geeft geen uilenballen op en heeft geen eten nodig. Een prima huisdier toch? Hedwig heeft wel 2 AAA-batterijen nodig die niet zijn inbegrepen.
€24,95 – Harry Potter Hedwig lamp ~ Ditverzinjeniet.nl


De duurste lamp is deze Harry Potter Hogwarts Crest lamp. Bij welke factie hoor jij? Ze staan allemaal op deze lamp in de vorm van een schild, die je op afstand aan of uit kan zetten met de toverstaf. Hij kan staan of worden opgehangen en werkt op een bijgeleverde USB kabel. Er is een toverstaf afstandsbediening bij die werkt op 2 AAA-batterijen die niet worden meegeleverd.
€61,95 – Harry Potter Hogwarts Crest Schild lamp ~Ditverzinjeniet.nl


Op de toverschool leren de leerlingen ook om drankjes te maken. Beschikbaar in twee verschillende formaten is deze Harry Potter Potion lamp. Het vloeistofdeel van het drankje geeft verschillende kleuren af die in elkaar overlopen. De grote (20 cm) en kleine (15 cm) variant werken op 3 AAA-batterijen.
€24,95 – €32,95 – Harry Potter Potion lamp


De fles Potion 86 komt voor in de film van Harry Potter en de Half-Blood Prince. Hij geeft gifgroen licht en heeft de mogelijkheid om continue licht te geven of te twinkelen. Hij werkt op een USB-kabel die is meegeleverd.
€21,95 – Harry Potter Potion 86 ~ Ditverzinjeniet.nl


Denk jij dat de snaai (of snitch) zich zo makkelijk laat vangen? Hij is wel gaaf de Harry Potter Golden Snitch Stolplamp. Hij werkt middels een USB kabel die is inbegrepen. Leuk om bij je boeken neer te zetten, dit is echt een pareltje. Maar mocht je zelf creatief zijn, dan kan je ook een kijkje nemen bij een eerder artikel waar je zelf een gouden snaai kan maken in een stolp: DIY gouden snaai uit Harry Potter van Nicolle.
€28,95 – Harry Potter Golden Snitch Stolplamp ~ Ditverzinjeniet.nl


Star Wars


Star Wars TIE Fighter lavalamp. In deze lavalamp heb je geen lavabollen maar TIE Fighters en X-wings die ronddwarrelen. De lamp geeft rood licht en is voorzien van een USB kabel die is meegeleverd en werkt ook op AAA-batterijen die er niet bijzitten.
€46,95 – Star Wars TIE Fighter lavalamp ~ Ditverzinjeniet.nl


Kijk je ook naar de Mandalorian serie? Dan mag deze Star Wars Mandalorian helm lamp eigenlijk niet missen in je huis. Of hij je een veiliger gevoel moet geven durf ik niet te zeggen. Een USB kabel zal worden meegeleverd en anders werkt hij op 2 AAA-batterijen die er niet bij zitten.
€24,95 – Star Wars Mandalorian helm lamp ~ Ditverzinjeniet.nl


Of wat te denken van die leuke Star wars Stormtrooper lampje? Hij werkt op 2 AAA-batterijen die niet worden meegeleverd. Leuk om cadeau te geven aan een star Wars fan.
€20,95 – Star Wars Stormtrooper Icon lamje ~ Ditverzinjeniet.nl


Het kind, The Child uit de Star Wars Mandalorian serie is ook leuk toch? Leuk als nachtlampje op je nachtkastje, als extra decoratiestuk of lamp op je bureau voor de ware fans. De lamp werkt op 2 AAA-batterijen die niet zijn inbegrepen.
€17,95 – Star Wars Mandalorian The Child Icon lampje ~ Ditverzinjeniet.nl

Zit er iets leuks voor jou tussen?
About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.