April doet wat hij wil! Het regent pijpestelen of de zon schijnt uitbundig. Gelukkig schijnt bij Netflix het zonnetje altijd! Ook deze maand weer genoeg materiaal om te bingen en we lichten de interessantste weer voor je toe.

Ok, maart was niet de meest ideale maand voor mij persoonlijk wat betreft bingen. Om te janken zo weinig heb ik gekeken. Drukte en een game genaamd Hogwarts Legacy slokte alles op. Toch heb ik wel iets gekeken, namelijk Fall! Wat een aanrader, met klamme handjes en alsof je in je broek moet piesen heb ik deze vol overgave zitten kijken. Ik kon niet stoppen en nog steeds blijf ik nadenken over de film. Ook al heb ik hoogtevrees durfde ik het toch aan en wat een topper! Daarnaast heb ik de documentaire Gaga: Five Foot Two gekeken. Al een wat oudere release, maar als Lady Gaga-fan moest deze toch eens van het lijstje af. Dat was het, voor mijn doen echt een belabberde maand. Toch geef ik toe dat ik op andere streamingsdiensten nog de nodige reality heb gekeken, maar ook daar heb ik nog het één en ander in te halen.

April dus! Wat kunnen we verwachten?

Obesession
Een thrillerserie gebaseerd op een boek. Staat vaak garant voor een succes waarbij je op het puntje van je stoel zit. Voor menig kijker de ver van zijn of haar bed-show, want het draait hier om een chirurg die een affaire krijgt met de verloofde van zijn zoon. Oei! In ieder geval kun je een sensuele thriller verwachten vanaf 13 april.

Rough Diamonds
Een serie van onze Zuiderburen die draait om het Antwerpse diamants-district en de diamanthandel. Volg de familie Wagner in Rough Diamonds vanaf 21 april.

Mighty Morphin Power Rangers: Once & Always
De Power Rangers zijn terug! Nostalgie ten top! Een nieuwe heldin voegt zich bij de Rangers en samen proberen ze een oude bekende te verslaan. Je ziet de film vanaf 19 april.


Chupa
Een film voor de hele familie! Tijdens een vakantie vindt Alex een Chupacabara. Het mythische wezentje wordt gezocht door slechterikken en Alex probeert samen met zijn familie het diertje te redden. Je ziet Chupa vanaf 7 april.

A Tourists Guide to Love
Rachael Leigh Cook speelt de hoofdrol in deze romantische comedy. Voor haar werk moet ze naar Vietnam en ervaart daar vanaf 21 april hoe heerlijk het is om vrij te leven. Heerlijk wegzwijmelen!

King of Collectibles
Stiekem verzameld iedereen wel iets. De echte die-hards gaan ver om hun collecties compleet te maken. In deze serie nemen we een kijkje in een veilinghuis met de absolute creme de la creme op verzamelgebied. Je ziet de realitieserie vanaf 28 april.

Meer Netflix-voer? Seven Kings Must Die, de the Last Kingdom-film zie je vanaf 14 april, Sweet Tooth seizoen 2 zie je eindelijk vanaf 27 april en horror met in de hoofdrol Nathalie Emanuel (Game of Thrones) in the Invitation zie je vanaf diezelfde dag. Verkeersruzies worden vanaf 6 april uitgevochten in Beef, volg hoe kunstenaars, schrijvers en andere vluchtelingen vluchten tijdens de Tweede Wereldoorlog in Transatlantic vanaf 7 april en vanaf 20 april krijg je de politieke serie the Diplomat voor je kiezen.

Een paar toppertjes deze maand, maar het lijkt er op dat we onze achterstand deels bij kunnen werken. Hopelijk wordt mei een betere maand.

© Netflix

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.