Op Facebook zit ik in diverse groepen, waaronder in een groep creatievelingen die met de spullen van de Action veel bijzondere creaties maken. Zo kwam ik een foto tegen van Nicolette Schokker-Vogelsang waarbij ze haar creatie deelde van een zelfgemaakte Gouden Snaai uit de Harry Potter reeks.

De beschrijving van de DIY (Do It Yourself) had ze er ook bijgezet. Deze wilde ik jullie niet onthouden, dus heb ik aan Nicolette gevraagd of ik deze met jullie mocht delen (en dat mocht!), dus bij deze de stappen die zij heeft genomen om een eigen Gouden Snaai gevangen te houden.

Wat heb je nodig:
* Pingpong balletje
* (oud) snoer
* Plastic (kerst) veren
* Kralen
* Goud spray
* Magneet
* Schroef
* Rietje
* Stolp (optioneel is de lak om het hout te verven)
* Photoshop (of iemand die dit heeft)

De werkbeschrijving:

De snaai is gemaakt van een pingpong balletje en de lijntjes zijn gemaakt van een van een oplaadsnoer. Deze zitten ongetwijfeld vastgeplakt aan het pingpong balletje. De vleugels zijn van plastic kerstveren die ontdaan zijn van hun glitters en in een kraal zitten. Daarna alles goud gespoten met de spray.

Aan de onderkant van het balletje zit een magneet, die op een gouden schroef staat met daarom heen een goud gespoten stuk rietje. Zo kan je de snaai ook eraf halen en oppakken.

De stolp is van de Action. Het onderbord is gelakt met teak hout lak. En het tekst bordje is zelf in elkaar geflanst met Photoshop.

Wij danken Nicolette heel erg dat we dit met jullie mogen delen op de website! Het bericht komt van Facebook en kan je hier terug lezen. Dit is ook zeker leuk om eens zelf te proberen en misschien cadeau te geven aan een heuse Harry Potter fan, zoals Nicolette zelf ook heeft gedaan.

* Foto is van Nicolette en mogen wij met toestemming plaatsen.

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.