Het internet is zo veel groter dan je denkt. Ik ga mijn best doen om wekelijks de leukste items voor jullie te vinden. In Celine’s Shop Finds komen de leukste en grappigste dingen voorbij met een geeky tintje natuurlijk.

Toen we naar de basisschool gingen hadden we er allemaal een. Tegenwoordig wordt het nog steeds flink gebruikt. Ik heb het natuurlijk over een etui. Waar moeten wij anders onze potloden en pennen in bewaren? Je hoeft echt niet met een saai ronde etui aan te komen om je schrijfwaren te bewaren. In de Shop Finds van deze week, geeky etuis.

etui_toetsenbord
Toetsenbord

etui_minecraft
Minecraft

etui_Totoro
Totoro

etui_haai
Haai

etui_spaceinvader
Space Invaders

etui_pokemon
Pokémon

etui_sonic
Sonic

etui_starwars
Star Wars

etui_adventure time
Adventure Time

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.