Co-op, het is niet voor iedereen weggelegd. Er is niet voor niets zoiets als de ‘lonely gamer’, dat is best een dingetje. Toch zijn er genoeg stelletjes die hele weekenden samen gamen, dankzij onder andere spellen als Mario, LittleBigPlanet, Resogun en LEGO. Nu we toch nog een beetje in die Valentijnssferen zijn: welke game speel jij het liefst in co-op?

Artikel_FAQ_Patricia

Geen!! Hoewel met mijn broertje gaat het nog wel samen, we willen beide alles ontdekken, zien en verzamelen. Met mijn man totaal niet, dan zou er haast een einde aan ons huwelijk komen als we dat doen. Dus ik speel alleen, Me Myself and I!

Artikel_FAQ_Sandra

Ik heb al zo veel co-op games gespeeld… Army of Two is echt een prachtspel wat ik graag samen doe met mijn vriend, al is de game helaas erg kort. Call of Duty Modern Warfare 2 is een klassieker die ik heel lang met mijn broertje gedaan heb en die blijft leuk. Daarnaast de wat schattigere spellen zoals Yoshi’s Woolly World en Mario games.

Artikel_FAQ_Celine

Ik speel het liefst zombies spellen co-op. Dan weet ik zeker dat iemand mijn rug denkt en ik niet schrik van jumpscares als ik mij omdraai en er een zombie staat.

ELISE

Op dit moment Rocket League. Het is niet zo serieus, en je kunt gemakkelijk een paar spelletjes achter elkaar doen. Waar ik ook naar uit kijk is Stardew Valley. Daarnaast speel ik ook graag League of Legends.

Artikel_FAQ_Laura

Ik blijf toch LEGO-games het lekkerst co-oppen. Het is jammer dat de spellen de laatste tijd aanzienlijk zijn afgenomen in puzzeluitdaging, want ik kan vriendlief er de laatste tijd niet echt toe zetten om met mij even een leveltje LEGO-bouwwerkjes stuk te slaan en die heerlijk rinkelende studs te verzamelen. Toch vind ik van alle co-op ervaringen die van LEGO wel een van de besten vanwege die dynamische splitscreen en het feit dat je soms allebei op een compleet andere plek in het level begint om vervolgens aan het eind weer samen te zijn.

Artikel_FAQ_Sam

 

 

Vroeger speelde ik weleens met mijn zusje samen Need for Speed of samen een potje vechten in Street Fighter. Het co-op spelen is pas later gekomen toen ik World of Warcraft ging spelen. Samen met mijn guild leden wat quests oplossen. Tegenwoordig speel ik co-op met een van mijn vrienden binnen WoW wanneer ik weer online ben. Verder is Heather een van mijn favoriete co-op maatjes omdat we gewoon elkaar snappen op de een of andere manier. En samen met mijn vriend speel ik geregeld een co-op game, zo hebben we flink veel lol gehad met de game Broforce!

About JennyD

Jenny schrijft graag over games, films en tech. Als ze niet te laat is met op play drukken als haar katten debiel doen, dan is ze in de bioscoop te vinden, cocktails aan het drinken of aan het genieten van een hiphopfeestje.

View all posts by JennyD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.