Via de Game Mama groep op Facebook kom je soms in aanraking met de meest leuke creaties van de leden zelf. Zo kwam ik de creatie van Terry tegen die zelf pennenbakjes had gemaakt voor haar kinderen in het Minecraft thema. Ook zelf maken? In maar vijf stappen heb je er zelf eentje gemaakt.
Foto: Terry

Wat heb je nodig?
* lege blikjes
* schaar
* plakband
* lijmstick
* deze gratis Minecraft printables (4 patronen)
* printer

Wat moet je stap voor stap doen?

Stap 1:
Eerst zorg je er voor dat je het blik dat je wilt gebruiken schoon hebt gemaakt. Ook het etiket dat erop zit moet eraf geplukt zijn zodat je een kaal blik hebt. Als er nog een lijmrestje op zit van het oude etiket en er niet af wil, laat het dan vooral zitten. Er komt toch iets overheen.

Stap 2:
Print de gratis Minecraft printables en knip deze uit.

Stap 3:
Controleer even of de printjes op het blik passen, over het algemeen zou het moeten passen. Misschien moet je het nog wat meer knippen om het passend te maken.

Stap 4:
Plak aan het einde van van je papier een plakbandje en plak hem vast aan het blik. Smeer de rest van je papier in met wat lijm zodat het aan het blik blijft plakken. Aan het einde kan je ook nog een plakbandje doen voor de zekerheid.

Stap 5:
Stop je pennen, potloden en/of stiften erin en je bent klaar!

Dank je wel aan Terry voor de leuke tip om dit zelf te maken! Heb jij deze Do It Yourself al geprobeerd? Deel het vooral met ons!

Via redtedart.com

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.