De winter is alweer bijna ten einde en dat betekent dat we nog maar een paar Wintergames te gaan hebben. We hebben Lara Croft, Mario en SSX gehad en vandaag is het tijd voor Battlefield Bad Company 2. Niet alle winterse games zijn per se schattig; in de shooter Bad Company 2 moet je vooral zorgen dat die sneeuw zo rood mogelijk wordt…

IMG_BattlefieldBadCompany2_1

Het is niet de hele game die in winterse sferen is, dus je hoeft je camouflagepak maar een keertje te verruilen voor een witte variant. Om precies te zijn in missie 6, genaamd Snowblind, waarin je onder andere een helicopter uit de lucht moet schieten. Een moeilijke taak, want je moet zorgen dat je een raketwerper vindt, een ammo-kratje om vervolgens het apparaat de lucht uit te schieten.

Een heel sfeervol level, waarin de kogels extra hard doorklinken op de verijste vlaktes vol sneeuw. Gelukkig schijnt de zon aan het begin, want zodra het mistig wordt, raak je collega’s kwijt en voel je je ineens heel erg aan je lot overgelaten. Sneeuw betekent niet altijd gezellig met pinquins praten of snowboarden; de koude winter kan keihard zijn.

About JennyD

Jenny schrijft graag over games, films en tech. Als ze niet te laat is met op play drukken als haar katten debiel doen, dan is ze in de bioscoop te vinden, cocktails aan het drinken of aan het genieten van een hiphopfeestje.

View all posts by JennyD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.